Miniklerden 18 Mart Sergisi

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde minikler aileleriyle birlikte ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ sergisi hazırladı.Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü ve Şehitler Günü etkinlikl...

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde minikler aileleriyle birlikte ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ sergisi hazırladı.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü ve Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri aileleri birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anlatan bir sergi hazırladı. Miniklerin hazırladığı birbirinden güzel eserler büyük beğeni topladı. Kreş öğrencileri gruplar halinde Çanakkale Türküleri eşliğinde aileleri ile birlikte kendi hazırladıkları sergiyi gezdi. Ayrıca çocuklara Çanakkale Zaferi’ni anlatan film izletildi.

“ŞEHİTLERİMİZ MİNNETLE ANIYORUM”

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin öneminin çocuklara küçük yaşlardan itibaren öğretilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Böcek, miniklerin hayallerini böyle sergilere yansıttıklarını belirterek, “Çanakkale Zaferi’nin 101. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri