Minikler sporda kapışıyor

Minikler basketbol ve futbolda kapışıyor. Heyecan devam ediyor

Minikler futbol ve basketbol yerel liglerinde heyecan devam ediyor. Günün programı şu şekilde Futbol U 13 A Grubu:13.00 Havzanspor-Tümosanspor, 14.30 Başak Gençlik ve İzcilik Ç.Çumra Belediyespor (Cumhuriyet Sahası). B Grubu: 15.30 Ladikspor-Konya Gençlerbirliği, 16.00 Konyaspor-Ilgınspor, 17.30 Karabağ G.B.-Maliyespor (Cumhuriyet Sahası) U19 B Grubu 15.00 Sarayönü Belediyespor-Akşehir Belediye Kültürspor (Sarayönü)

Basketbol: 11,00 Konyagücü-Alınterispor -B-, 12.15 Genç Süsk-Selçuklu Belediyespor  -A- 13:30 Ulusoyspor-Konevi Gençlik, 14.45 Selçuk Üniversitesi-Aymaz Koleji, 16.00 Selçuklu Belediyespor B- Alınterispor -A- (100. Yıl Spor Salonu)

GÜREŞ VE JUDODA EĞİTİM MERKEZİNE SPORCU SEÇMESİ YAPILACAK

Güreş Eğitim Merkezi ve Judo Eğitim Merkezine sporcu seçimi yapılacak. Seçmelere yoğun bir katılımın olması bekleniyor. Güreş seçmeleri güreş salonunda, judo seçmeleri ise judo salonunda yapılacak. Seçmeler saat 9.00’da başlayacak.  Futbol, basketbol güreş ve judo branşlarının dışında satrançta da organizasyon gerçekleştirilecek. Satrançcılar Belma-Azmi Beğen Hızlı Satranç Turnuvası’nda yarışacak. Turnuva Mehmet Beğen İlköğretim Salonunda yapılacak ve saat 10.00’da başlayacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri