Minikler, Keloğlan’dan İmzalı Kitap Aldı

Bu yıl 32.'si düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı'nda çocuklar farklı bir heyecan yaşadı.

Bu yıl 32.'si düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı'nda çocuklar farklı bir heyecan yaşadı. Miniklerin ekranda görmeye alışık oldukları Keloğlan karakteri, imza günü düzenleyerek çocukları sevindirdi.

Kuşak Yayınları, sevilen çizgi film karakteri Keloğlan'ın yeni kitaplarını 32. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyerek satışa sundu. Standa gelen çocukları ise ekranda görmeye alışık oldukları Keloğlan karakteri karşıladı. Keloğlan’ı bir anda karşılarında bulan çocuklar ise ne yapacaklarını şaşırdı. Çocuklar önce Keloğlan’ı izledi daha sonra aldıkları kitapları imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Aileler ise çocuklarının fotoğrafını çekmek için sıraya girdi. Keloğlandan imzalı kitap alan minikler ise sevinçli olduklarını söyledi. Minikler, keloğlanı hep televizyonda izlediklerini ama karşılaştıklarında daha çok sevdiklerini anlattı.

Firma yetkilisi Muhsin Küçükbarutçu da fuarda Keloğlanı çocuklarla buluşturdukları için memnun oldukları belirtti. Keloğlanın çok sevilen bir çizgi film karakteri olduğunu anlatan Küçükbarutçu, “Kuşak Yayınları olarak Keloğlan hikayelerine yer verdik. Çocukları keloğlan ve kitaplarıyla buluşturarak sevindiriyoruz.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri