Minik yetenekler beğeniyle izlendi

Uçan Balonlar Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu etkinliği önceki akşam Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla sergilendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uysal’ın da katıldığı programda 2-6 yaş grubundaki çocukların yaptığı çeşitli danslar, Kafkas oyunları, Sema gösterileri ve koro halinde seslendirdikleri şarkılar davetlilerin büyük beğenisini topladı. Küçük yetenekler ayrıca söyledikleri duygu dolu şiirlerle de büyük alkış aldı.

Uçan Balonlar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürleri Ayşegül Uysal ve Emine Kaya, bir yıl boyunca çocukların yaptığı faaliyetlerin sergilendiği gecede amaçlarının minik yüreklerin kendilerine olan özgüvenlerini artırmak, moral ve motive ederek her zaman daha iyisini yapmaya azmettirmek olduğunu belirtti. 4 yıldan bu yana faaliyet gösteren Uçan Balonlar Kreş ve Anaokulu’nun bu amaca ulaşmak için alanında uzman kadrosu ile hizmet verdiğini dile getiren Kurucu Müdürler, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişim sürecinde maddi ve manevi değerlerine bağlı birer bireyler olarak yetişmesi için çaba gösterdiklerini bildirdi.
Uçan Balonlar Kreş ve Gündüz Bakımevi Sorumlu Müdürü Psikolog Orhan Sert de çocukların bugünün yarını, yarınların umutları olacaklarını ifade ederek, onların ebeveynlerine verilmiş kutsal birer emanet olduklarını söyledi. Eğitimin yaşam boyu alınması gereken bir kavram olduğuna dikkat çeken Sorumlu Müdür Orhan Sert, “Hedefimiz, çocuklarımızın bedensel, zihinsel ve sosyal açıdan bir bütün halinde yetişmesini sağlamaktır. Bu bakımdan okul öncesi eğitim büyük bir önem taşımaktadır. Çocukların okul öncesi eğitimden faydalanması sağlanmalıdır” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından minik öğrencilerin yaptığı çeşitli etkinlikler izlendi.
RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri