Minik Türkiye Şampiyonu Seydişehirden

Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığının 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Minik Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası 45 ilden 1427 sporcunun katılımı ile 0810 Temmuz 2011 tarihleri arasında Eski

Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı’nın 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Minik Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası 45 ilden 1427 sporcunun katılımı ile 08–10 Temmuz 2011 tarihleri arasında Eskişehir’de yapıldı. Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı İlçe bazında derece yapan tek takım olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

 

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı’nın 19 sporcu ile katıldığı şampiyonada Türkiye’de ilk kez yapılan Minik Bay Kata Kategorisinde  Enes Beşbadem (2004 doğumlu) Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak bu dalda hem ilçemizde hem de Türkiye’de ilk  defa altın madalyayı hakeden sporcu unvanını aldı. Muzaffer Beşbadem ise  Minik Bay 45 kg. kategorisinde Türkiye 2.’liği kazanarak ayrı  bir sevinç yaşattı.

 

Katılımın rekor düzeyde olduğu ve çekişmeli maçların yapıldığı şampiyonada birçok il madalya alamazken ilçe olarak iki madalya  kazanan  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü dikkat çekti. Takım antrenörleri Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler şampiyonayı değerlendirerek; “Son  zamanlarda  ülke düzeyinde  aldığımız başarılı sonuçlar neticesinde Seydişehir il gibi görülerek şampiyonalara davet edilmekteyiz.14-17 Temmuz 2011 Tarihleri arasında Denizli’de yapılacak olan 18. Uluslararası Pamukkale Karete Turnuvası’na davet edildik. 17 sporcumuzla ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek bu turnuvadan da en güzel derecelerle döneceğimize inanıyoruz. Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir Çat’a ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri