Minik Selçuk Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Kahramanmaraş’ta, Ramazan Bayramı'nın 3. günü 2. kattaki evlerinin penceresinden düşerek ağır yaralanan 4 yaşındaki Selçuk Çetin yaşamını yitirdi. Minik Çetin, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.Olay, Ramazan Bayramı'nın...

Kahramanmaraş’ta, Ramazan Bayramı'nın 3. günü 2. kattaki evlerinin penceresinden düşerek ağır yaralanan 4 yaşındaki Selçuk Çetin yaşamını yitirdi. Minik Çetin, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Olay, Ramazan Bayramı'nın 3’üncü günü Erkenez Mahallesi 37. Sokakta meydana geldi. 2 katlı binanın en üst katında oturan Muhammet Mustafa ve Emine Çetin çiftinin oğlu Selçuk Çetin, evin içinde oynamaya başladı. Bir süre sonra hastaneden dönen babasının sesini duyan Selçuk, babasını görebilmek pencereden sokağı izlemeye başladı. Bu sırada pencereden sarkan küçük çocuk, bir anda dengesini kaybederek düştü. Yaklaşık 3 metre yükseklikten evin girişindeki merdivenlere çakılan minik Selçuk, ailesi tarafından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında çatlaklar oluşan ve 2 kez beyin ameliyat geçiren çocuk, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Dün akşam hayatını kaybeden Çetin’in cesedi, morgda yapılan otopsinin ardından son yolculuğuna uğurlanmak için ailesine teslim edildi.

Minik Selçuk’un naaşı hastanedeki işlemlerin ardından son kez Erkenez Mahallesi'ndeki eve getirildi. Cenazenin eve getirilişiyle gözyaşlarına boğulan baba Muhammet Mustafa ve anne Emine Çetin’i yakınları teselli etti. Daha sonra küçük çocuğun tabutu akrabalarının omzunda cenaze namazının kılınacağı Ömerül Faruk Camii'ne götürüldü. Burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Asri Mezarlığında defnedildi.

Yeğeninin acı haberiyle yıkılan Cuma Ali Çetin, Selçuk’un çevresindeki arkadaşlarını yüksek yerlere çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunduğunu söyledi. Amca Çetin, "Bayramın 3. günü pencereden aşağı düşmüş. Amcası babasını hastaneye götürmüş. Dönüşte sesini duymuş, pencereye çıkmış ve düşmüş. Kendisi amcasının oğluna yüksek yerlere çıkmaması için akıl verirdi. Ecel geldiği zaman elden bir şey gelmiyor işte." diyerek üzüntüsü dile getirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri