Minik Kartallar İzmir’e uğurlandı

Atiker Konyaspor U12 takımı İzmir’de 13-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan U12 CUP öncesi Genel Müdür Muhammed Ak’ı ziyaret etti.

Atiker Konyaspor U12 takımı İzmir’de 13-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan U12 CUP öncesi Genel Müdür Muhammed Ak’ı ziyaret etti. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içinde yer alan kulüp idari binasında u12 takımını misafir eden Genel Müdür Ak  dünya kulüplerinin U12 takımlarının katılacağı turnuvada futbolcular ve antrenörlere başarı dileğinde bulundu.

Genel Müdür Muhammed Ak, “Kulübümüzün altyapıda temel hedefi, çocuklarımızın iyi bir futbolcu olmalarından çok daha önce iyi birer insan olabilmelerini sağlamaktır. Altyapılarda altın kural budur. İyi, ahlaklı, örnek futbolcuların yetiştirilmesi önemlidir. Bu futbolcuların ileride hem Konyasporumuza hem de Türk futboluna ciddi katkıları olacaktır. Bu vesileyle İzmir’de kulübümüzü layıkıyla temsil edecek genç kardeşlerimize ve değerli antrenörlerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

U12 Takımı daha sonra yeşil sahaya inerek hatıra fotoğrafı çektirdi, ardından İzmir’de hareket etti. U12 takımına önemli turnuvada antrenörler, Çağdaş Çankaya, Fatih Başak, Yunus Emre Sürmeligöz, Ahmet Ergün, Mehmet Gönenir eşlik ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri