Minik Kahramanlar Koruncuklar İçin El Ele

Minik kahramanlar, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koruncuklar için el ele verecek.22, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde Tepe Nautilus’ta kurulacak etkinlik alanında minik...

Minik kahramanlar, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koruncuklar için el ele verecek.

22, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde Tepe Nautilus’ta kurulacak etkinlik alanında minik misafirler hem oyunlarla eğlenceli vakit geçirebilecekler hem de Bolluca Çocukköyü’nde yaşayan “Koruncukların” ihtiyaçlarının karşılanmasında destek olabilecek, 23 Nisan’ın “minik kahramanları” olabilecekler.

Ailesi olmayan veya terk edilmiş, savunmasız bırakılmış, korunmaya muhtaç çocukların toplumda başarılı bireyler haline getirilmesi için çalışan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na (Koruncuk Vakfı) destek için planlanan projede, aileler ele ele tutuşarak Koruncuk Vakfı’na yapılan yardım miktarını artırabilecekler.

Minik ziyaretçiler alanda yer alan oyunlarla da keyifli vakit geçirebilecek aynı zamanda fotoğraf alanında seçecekleri kahraman temalı kostüm ve aksesuarlarıyla çekilecekleri ve üzerinde “Bugünün kahramanı sensin” yazan fotoğraflarıyla bu özel günü hatırlayacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri