Minik eskrimciler Bolu’da terliyor

Eskirim Federasyonu 2010 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan Süper Minikler ve Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası Bolu'da başladı.
 Müsabakalarda Konya’dan da 10 sporcu madalya mücadelesi veriyor.  Minik ve Süper Minik Türkiye şampiyonasında Konya’yı temsil eden sporcuların isimleri şu şekilde: Orkun Gökbulut, Artun Demirel, Kutay Özcan, Turgut Ali Maral, Y. Emre Akçadağ, Bedirhan Karpuzcu, Ali Yasin Gündüz, Vehbi Yıldız, Mehlika Demirel,  Şilen Yaman.
 Şampiyonanın ilk gün müsabakaları sonucunda bayan epe branşında İstanbul'dan ferdi olarak katılan Şeyma Berçem Taniyit birinciliği elde ederken, İstanbul TED Spor Kulübü'nden Başak Görgeç ikinci oldu. Trabzon Telekom Spor Kulübü'nden Yaren Kavanoz ile Bolu Abant 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nden Merve Öztürk üçüncülüğü paylaştı. Bayan epe branşında dereceye giren sporculara ödüllerini Bolu Eskrim İl Temsilcisi İsmail Hakkı Kılıç verdi.
Bayan Flöre branşında ise İstanbul TED Spor Kulübü'nden Elif Özkurt birinci olurken, ikinciliği Adıyaman Gölbaşı 75. Yıl Cihan Spor Kulübü'nden Mehlika Fırat elde elde etti. İzmir'den ferdi olarak katılan Ecem Kılıç ile Ayça Kulat üçüncülüğü paylaştı.
Bayan Kılıç branşında İzmir Eskrim Gençlik ve Spor Kulübü'nden Aslı Dinçgil birinci oldu. İkincilik kürsüsüne Ankara Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nden Hacer Metin çıkarken, Karabük Safran Gençlik ve Spor Kulübü'nden İrem İçgül ile Ankara Kılıç Gençlik ve Spor Kulübü'nden Duygu Topuz üçüncülüğü paylaşan isimler oldu. Erkek Epe branşında ise Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü'nden Onur Kadıoğlu birinci olurken, Antalya'dan ferdi olarak katılan Nasip Efe Tığlı ikinci oldu. Kocaeli Eskrim Spor Kulübü'nden Mustafa Kubilay Ergün ile Bolu Abant 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nden Hasan Alparslan Kök üçüncülüğü paylaştı.
Erkek Flöre branşında Ankara Eskrim Spor Kulübü'nden Bora Mutiş birinci, İstanbul TED Spor Kulübü'nden Berkay Katırcı ikinci oldu. İzmir'den ferdi olarak katılan Ayberk Ökten ile Adıyaman Gölbaşı 75. Yıl Cihan Spor Kulübü'nden Arda Can Tekküpeli üçüncülük derecesini elde etti. Erkek Kılıç branşında İstanbul TED Spor Kulübü'nden Umut Selçuk birinci olurken, Ankara Eskrim Spor Kulübü'nden Yalın Şahin ikinci oldu. Yine Ankara Eskrim Spor Kulübü'nden İbrahim Ahmet Acar ile Ankara Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nden Atakan İslam Hezer üçüncü oldu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri