Minibüs ücretlerine 20 kuruş zam geldi

Konya Minibüsçüler Odası, taşıma ücretlerine 20 kuruş zam yaptı. Zamlı taşıma 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlayacak

 

Minibüs ücretlerine 20 kuruş zam geldi

Konya Minibüsçüler Odası, taşıma ücretlerine 20 kuruş zam yaptı. Zamlı taşıma 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlayacak.
Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Muharrem Karabacak, yaptığı yazılı açıklamada, en son 24 Nisan 2010 tarihinde minibüs ücretlerine zam yapıldığını ve aradan 17 ay gibi bir süre geçtiğini belirtti. Karabacak, bu süre zarfında ana giderlerden olan akaryakıt ve yedek parçalara gelen zamlardan dolayı taşıma ücretlerinin 20 kuruş artırıldığını duyurdu. Karabacak daha önce 1.30, 1.50 ve 1.60 lira olan minibüs taşıma ücretlerinin, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin 20 Temmuzda aldığı karar ile 1.50, 1.70 ve 1.80 lira olarak yeniden düzenlendiğini bildirdi. Zammın Ramazan ayı dolayısıyla hemen uygulamaya konulmadığını ifade eden Karabacak, uygulamanın 5 Eylül Pazartesi günü başlayacağını kaydetti. Karabacak, mecburiyetten dolayı aldıkları zam kararını yolcuların anlayışla karşılayacağını ümit ettiklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri