Minibüs Sürücüsüne Silahlı Saldırı

Kartal'da, hareket sırasını bekleyen minibüs sürücüsü silahlı saldırıya uğradı. İlk müdahaleyi çevredeki vatandaşların yaptığı sürücü hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay saat...

Kartal'da, hareket sırasını bekleyen minibüs sürücüsü silahlı saldırıya uğradı. İlk müdahaleyi çevredeki vatandaşların yaptığı sürücü hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 10.30 sıralarında Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan minibüs duraklarının yanındaki meydanda meydana geldi. Bülent Toker (43) isimli sürücü, kullandığı minibüsten inerek meydanda hareket sırasını beklemeye başladı. Bu sırada Toker'in yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, belinden çıkarttığı silahla Toker'e iki el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Mermilerden birinin sol kasığına isabet ettiği Toker, yere yığıldı. Bu sırada olay yerinden geçen vatandaşlar, yaralı sürücüye yardım için seferber oldu. Bazı sürücüler, araçlarındaki ilk yardım çantalarındaki malzemelerle yaralıya müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri de çevre güvenliğini alarak kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri