Millilerin rakibi Slovakya

Bayan Milli Takımımız 9.Zafer Kupasında bugün saat 19.00’da Slovakya olacak ile karşılaşacak.

Millilerimiz Pazar günü ise son olarak Letonya ile oynayacak. Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapılacak olan maçlara girişler ücretsiz olacak.

A Milli Bayan Basketbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası maçları için hazırlık kampı Konya’da başladı.Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda yapılacak kamp yaklaşık 1 ay sürecek. Bu kampın ardında A milli takım Ağustos ayında Avrupa şampiyonası eleme maçları oynayacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçları da Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynayacak. Potanın perileri 2 Ağustosta Bulgaristan 11 Ağustos Macaristan ve 29 Ağustos tarihinde ise Karadağ ile oynayacak. A milli bayan takımı bu zorlu maçlar öncesinde ise Zafer Kupası adı altında Slovakya, Letonya ve İtalya takımları ile hazırlık maçları oynayacak. Basketbol severlerin bu tarihler arasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonunu doldurması bekleniyor.
Letonya. Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının programı ise şu şekilde: 2 Ağustos Türkiye- Bulgaristan, 11 Ağustos Türkiye-Macaristan, 29 Ağustos Türkiye-Karadağ. Karşılaşmalar Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri