Milliler ilk sınavına çıkıyor

2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına Konya’da hazırlanan Ay-Yıldızlılar bugün ilk zorlu sınavını Bulgaristan karşısında verecek.
 Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak. A Milli Kadın Takımımız, bugün başlayacak 2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının hazırlıklarını tamamladı. 4 grupta ilk 2 sırayı alacak olan takımlar şampiyonaya katılma hakkı kazanacak. Kalan 10 takım da kendi aralarında eleme maçları oynayacak. Elemelerde yer almayan Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Yunanistan, Rusya, İspanya ve ev sahibi Polonya ise finallere direkt olarak katılacak.
Hazırlıklarını 20 Temmuz’dan bu yana Konya’da sürdüren Ay-Yıldızlılarımız, C Grubu’ndaki ilk maçında yarın Bulgaristan ile karşılaşacak. 18:00’da başlayacak maç Konya’daki Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak.Bulgaristan ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarına dikkat çeken Kadın Milli Takım Sorumlusu Canan Erdoğan, “Konya’da Ağustos ayında önemli 3 karşılaşmaya çıkacağız. İlk maçımızı Bulgaristan ile yapacağız. Bu maç bizim için son derece önemli. Konyalı sporseverleri Milli Takımımıza destek vermeye davet ediyorum” dedi.Milliler, ağustos ayı boyunca çok önemli müsabakalara çıkacak. Ay-yıldızlıların maç programı şöyle oluştu. 2 Ağustos: Türkiye-Bulgaristan, 5 Ağustos:  Finlandiya-Türkiye, 11 Ağustos Türkiye-Macaristan, 14 Ağustos: 2010 Karadağ- Türkiye, 17 Ağustos: Bulgaristan- Türkiye, 20 Ağustos: Türkiye-Finlandiya, 26 Ağustos: Macaristan- Türkiye, 29 Ağustos: Türkiye-Karadağ.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri