Milli Tekvandocu Yılmaz Ankara’ya gitti

Marmariste yapılan Yıldızlar Tekvando Türkiye şampiyonasının 59 Kilo da Türkiye birinciliğini elde ve ardından Ankarada yapılan Milli takım seçmelerinde başarılı olan Telekomsporlu Ayşenur Yılmaz, Ankara Parlement Otelde Avrupa Şampiyonası ikinci dilim ha

 Türk Telekom Konya İl Müdürlüğünde organize edilen uğurlama töreninde kısa bir konuşma yapan Türk Telekom İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman “  Sporcumuz bugüne kadar göstermiş olduğu performans ile bizlere her zaman umut vermiştir. Şimdi ise milli takım formasıyla Avrupa Şampiyonasında kulübümüzü, ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. İnşallah Avrupa şampiyonu olarak ilimize tekrar dönecektir. Milli sporcumuza hem milli takım kampında, hem de Avrupa şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.
Avrupa Yıldız Taekvando şampiyonası ikinci dilim hazırlık kampı 9- 30 Haziran 2009 tarihleri arasında Ankara Parlement otel’de gerçekleştirilecek. Milli takım sporcuları antrenörler Ali Şahin, Tacettin Ata, Mehmet Korhan, Nüveyda Abes yönetiminde çalışmalarını sürdürecek. Tekvandocu Ayşenur Yılmaz “Hırvatistan’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasına antrenörlerimiz nezaretinde çok sıkı hazırlanıyoruz. Benim hedefim Avrupa şampiyonu olmaktır. İnşallah bunu başarım ilime döneceğim” dedi. Yıldız Tekvando Mili takımı, 2- 5 Temmuz 2009 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Zagreb kentinde yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Tekvando şampiyonasına katılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri