Milli Takım’ın omurgası Özel İdare’den

İl Özel İdare Spor Kulübü, Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarına katılacak Bisiklet Milli Takımı’na sporcu gönderiyor.
Milli takımın 10 sporcusundan 4 tanesi İl Özel İdare’nin formasını taşıyor. İl Özel İdaresi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Harun Büyükgülcü, takımın güçlü pedalları Ali Osman Kınıklı, Mücahit Kürşat Okka, Recep İnan ve Vedat Koç’un, Alanya’da 14 günlük kampa giren Bisiklet Milli Takımı’na davet edildiğini söyledi. Halen devam eden ön hazırlık kampında çalışmalarına devam eden sporcuların olimpiyata sıkı bir şekilde hazırlandığını dile getiren Büyükgülcü, sporcularından başarı beklediklerini kaydetti.
Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında önemli dereceler elde eden sporcularının Yıldız Milli Takımın 2011 Olimpiyat kadrosunda yer alan 10 sporcu arasına girmesinden gurur duyduklarını dile getiren Büyükgülcü, “Şu an takımımızda kadroya girecek başka çocuklarımız da var. İleriki günlerde milli takıma daha çok sporcu göndereceğiz. Sporcularımızın milli takımımızda istikrarlı ve kalıcı olacaklarına, önemli dereceler getireceklerine inanıyoruz. Olimpiyatlara katılacak sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün en başarılı takımı olan bisiklet takımı, bugüne kadar çok sayıda madalya ve kupayı kulübüne kazandırdı. Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na 49 ülkeden toplam 4000 sporcunun iştirak edeceği olimpiyatlara katılacak olan milli sporcularımız, 25-27 Şubat 2011 tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek Kulüpler Arası Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Yarışı’nda da dereceyle dönmeyi hedefledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri