Milli sporculardan Kalaycı'ya ziyaret

Milli Takım kampında olimpiyatlara hazırlanan Meram Belediyesporlu tekvandocular Maide Nur Uysal ile Fatma Keleş, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti.

Milli Takım kampında olimpiyatlara hazırlanan Meram Belediyesporlu tekvandocular Maide Nur Uysal ile Fatma Keleş, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti.

Kalaycı, ziyarette yaptığı açıklamada, şimdiye kadar sporcuların hem tekvando hem de bedensel engelli halter branşında olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazandıklarını söyledi.

Sporcuların, 2016 yılında Brezilya'da yapılacak olimpiyatlarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inandığını ifade eden Kalaycı, "Meram Belediyemiz sadece belediyecilik hizmetlerinde değil sportif aktivitelerde de kendini ispatlamış bir belediyedir. Spora ve sporcuya da destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Meram Belediyespor Genel Sekreteri Mehmet Balaban da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı projeyle Türkiye'de ilk defa bir sonraki olimpiyatın hazırlığının 4 yıl öncesinden başlatıldığını belirterek, Tekvando Federasyonu'nun olimpiyatlarda mücadele edecek sporcuları belirlediğini, bu kapsamda kulüp sporcularından Maide Nur Uysal ile Fatma Keleş'in de Milli Takım kampına davet edildiğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri