Milli Proje Destek Bekliyor

Adalet Bakanlığı’nca geliştirilen Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP), önde gelen uluslararası bilişim örgütleri Dünya Bilgi Toplumu Zirvesi (WSIS) ve Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (ITU) tarafında...

Adalet Bakanlığı’nca geliştirilen Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP), önde gelen uluslararası bilişim örgütleri Dünya Bilgi Toplumu Zirvesi (WSIS) ve Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (ITU) tarafından yılın e-devlet projesi ödülüne aday gösterildi. Uluslararası adayların katıldığı yarışın galibini internet üzerinden verilecek oylar belirleyecek.

Adalet Bakanlığı’nca yargı hizmetlerinin üretkenliğini ve verimliliğini arttırmak ve adalet hizmetlerini en iyi şekilde yürütmek amacıyla kurulan UYAP, uluslararası başarılarına devam ediyor. Proje son olarak dünyaca ünlü bilişim örgütleri WSIS ve ITU’nün uzman gruplarının incelemesinden geçerek yılın e-devlet projesi kategorisinde ödüle aday gösterildi. Uluslararası adayların katılacağı yarışmada birinciyi internet üzerinden yapılan oylama belirleyecek.

Yarışmada ülkemizi 7. kategoriden (e-Devlet kategorisi) temsil eden UYAP, katılımcıların internet üzerinden verecekleri online oylar ile vatandaşların desteğini bekliyor. 10 Mart’ta son bulacak oylamada, oyların geçerli olabilmesi için her kategoriden ayrı ayrı oy kullanılması zorunlu. Milli projeye online oyları ile destek olmak isteyen katılımcılar, http://www.uyap.gov.tr/UYAP-Projesi-WSIS-2016-Odulleri adresinden oy kullanabilecekler. Ayrıca, tüm kategoriler için önerilen projelerin listesine http://groups.itu.int/stocktaking/WSISPrizes/WSISPrizes2016/Voting.aspx adresinden ulaşılabilinecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri