Milli Görüş'ün sabrı sınırları aştı!

Milli Görüş Filistin'de yaşanan zulümlere tepki göstermek adına binlerce araçlık konvoyla on binlerce Kudüs ve Filistin sevdalısı, Hatay’ın Cilvegözü Sınır Kapısı’nda bir araya gelerek, işgalci İsrail rejimine tepki gösterdi

Millî Görüş hareketi, Aksa Tufanı Operasyonu’nun başladığı andan itibaren Filistin direnişine yönelik desteğini artırdı. Millî Görüşçüler, şu ana dek Özgür Filistin Mitingi’nin yanı sıra ülkemizdeki İsrail ve ABD misyonlarının önünde geniş katılımlı eylemler gerçekleştirdi. Millî Görüş kurumları, Filistin direnişine destek olmak amacıyla sürekli eylemlerde bulunurken Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Türkiye genelinden binlerce araçlık konvoyla Hatay’ın Cilvegözü Sınır Kapısı’na giderek işgalci İsrail rejimine karşı eylem gerçekleştirdi. Konya’dan da çok sayıda Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi Hatay’ın Cilvegözü Sınır Kapısı’na giderek işgalci İsrail rejimine karşı eylem gerçekleştirdi.

‘CİHAT EDEN KARDEŞLERİMİZE RUHUMUZU HİSSETİRMEK İSTEDİK’

On binlerce Müslümanın Filistin'e destek amacıyla bir araya geldiği eylemde AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan da konuşmada bulundu. Turhan, “Gazanız, cihadınız makbul olsun. Türkiye'nin dört bir yanından Gazze'ye ve Kudüs'e destek olmak için gelen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizim buraya gelmemizde çeşitli maksatlar var. Bunlardan bir tanesi bizim için mücadele eden, cihad eden kardeşlerimize ruhumuzu, sesimizi biraz daha hissettirebilir miyiz düşüncesidir." ifadelerini kullandı. AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, Hatay'da yaptığı konuşmada, Gazze'deki çocuklarla ve Kassam Tugayları'nın yiğitleri ile aynı duyguları taşıdıklarını dile getirdi. Hatay'ın sözde Arz-ı Mev'ud içinde bulunduğunu kaydeden Turhan, bu topraklarda Allahuekber nidalarının susturulmayacağını belirtti. Turhan, "Amik Ovası'ndaki cihada hazırlanan Müslümanlarız biz. Zalimler geri adım atacağımızı düşünmesin." diye konuştu.



‘İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜMÜ KABUL ETMİYORUZ’
Turhan, konuşmasında, İslam ülkelerinin liderlerine de çağrı yaptı. "Sözün bittiği yerdeyiz. Başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam ülkelerinin liderlerinden kınama değil karar verme, yollara düşme ve kara ya da hava harekatı yapmalarını istiyoruz." diyen Salih Turhan, "İki devletli çözümü kabul etmiyoruz. Filistin topraklarının bir karışı dahi İsrail adlı terör örgütüne verilemez. Filistin'in tamamının Müslümanların olmasını istiyoruz." sözlerini sarf etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri