Milli Görüş ustalık döneminde

Milli Görüş’ün birçok sorunla karışlaştığını ama yıkılmadığını vurgulayan Zülfikar Gazi, Milli Görüş’ün ustalık döneminde olduğunu ve ülkeye faydalı olmak için çalıştığını söyledi.
Saadet Partisi teşkilat içi eğitim toplantısı ve aylık il divan toplantısı münasebetiyle Saadet Partisi Hanım Kolları “Kadının Ailedeki Önemi” konulu eğitim semineri düzenledi. Eğitim semineri Saadet Partisi İl Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansı Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Zülfikar Gazi verdi. 17 Ekim’de büyük kongrenin yapıldığını ifade eden Zülfikar Gazi, Saadet Partisi’nin Türkiye genelindeki teşkilatlarını yeniden düzenlediğini söyledi. Yenilenen teşkilatlarla Saadet Partisi’nin en disiplinli şekline büründüğünü de aktaran Gazi, “Saadet Partisi tekrardan eski dönemine döndü. Büyük kongreden sonra bir çok ile gittim ve gördüm ki herkes üstüne düşün görevi gereğince yerine getiriyor. Milli Görüş kurtuluş kapısı insanlar tekrardan bunun farkında. Milli Görüş kadroları ustalık dönemindedir. Ülkemize faydalı olmak için Milli Görüş insanları çalışmalarını sürdürmekteler” diye konuştu.
‘YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN İKTİDAR OLMALIYIZ’
Türkiye’nin pek çok sorunun bulunduğunu anımsatan Zülfikar Gazi, “Geçen Kurban Bayramı’nda insanlar kesecek kurban bulamadı, yurt dışından hayvan getirtildi. İşsizlik halt safhada. İktidar ise buna çözüm bulamamakta. Ülkenin kaynakları ve piyasa yabancı ülke ve şirketlerine satılmakta. Yoksulluk sınırı aşırı yüksel durumdadır. Bu ve bir çok soruna çözüm üretecek tek kuruluş Milli Görüş’ün partisi Saadet Partisidir. Yaşanabilir bir Türkiye için iktidar olmamız gerekir” dedi. Milli Görüş’ün çok sorun gördüğünü de dile getiren Gazi, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz ilk kurulduğumuz günden bu yana çok sorunla karşılaştık. Partimiz kapandı, Milli Görüş çizgimizden ayrılan insanlar oldu ama biz hala ayaktayız. Saadet Partisi samimi, dürüst ve dünyevi hedefleri olmayan insanların olduğu yerdir. Davamıza ters düşmeden ve azimle çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Haziran ayında yapılacak olan seçimde iktidara gelmemiz gerekir.”
Saadet Partisi Hanım Kolları Başkanı Sümeyye Barbaros ise “Kadın aile içinde çok önemli bir konumda bulunmaktadır. Kadın aileyi içten yöneten kişidir. Kadın ailedeki konumunun önemine vararak daha etkili bir duruma gelmelidir. Kültürümüz yozlaşma sürecindedir. Çocuklarımız öz kültürlerinden ayrı bir şekilde yetişmekteler. Bir ülkenin büyüklüğü ailenin büyüklüğü ile gelişecektir. Ailelerimiz güçlü ve sarsılmaz bir durumda olursa. Devletimizde güçlü olacaktır” ifadelerini kullandı.
MUSTAFA AKÇA
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri