Milli Görüş işçinin yanındadır

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, 8,5 yılda işçiye alın terinin karşılığının verilmediğini belirterek, 54. Hükümette olduğu gibi Milli Görüş iktidarında işçinin alın terini fazla

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, 8,5 yılda işçiye alın terinin karşılığının verilmediğini belirterek, 54. Hükümette olduğu gibi Milli Görüş iktidarında işçinin alın terini fazlasıyla alacağını söyledi.

 

Saadet Partisi seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçimlere 22 kala çalışmalarını daha da hızlandıran Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, Fabrika işçileri ile buluştu. 8, 5 yıldır işçinin emeğinin karışlığını alamadığını ifade eden Mustafa Özkafa, 54. hükümette olduğu gibi Milli Görüş iktidarında işçinin alın terini fazlasıyla alacağını vurguladı. Anadolu Sanayi sitesinde fabrika işçileri ile bir araya gelen Özkafa, ‘Alın terinin ve emeğin karşılığını hakkıyla yerini bulması için destek istiyoruz’ dedi.

Seçimlerin önemini anlatmak için işçilerle hasbıhal ettiklerini dile getiren Özkafa, işçilerin ekonomik ve sosyal alanda birçok sorunla boğuştuğunu kaydetti.

‘Seçilen iktidar bizim hayatımızın tamamına yakınını ilgilendiren icraatları yapıyor’ diyen Özkafa, şöyle konuştu: “Fakat 8,5 yılda AKP’nin gerçekleştirdiği icraatlarda milletimiz beklediğini bulamadı. Fakat Milli Görüş’ün iş başında olduğu dönemlerde milletten yana, milletin lehine olan icraatları rakamlarla ortaya koymuş bulunuyoruz. 12 Haziran’da da milletimizin teveccühüyle Meclis’te yer alacağız ve milletin hak ve hukukun gerçek manada koruyacağız.”

Özkafa, “Bizler seçim kampanyası çerçevesinde aziz hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Elimizde bizim dönemimizle mevcut iktidarın karnelerinin mukayese edildiği broşürü dağıtıyoruz. 54. Erbakan Hükümeti döneminde bir asgari ücretlinin bir aylık maaşı 29 adet mutfak tüpü alırken, AKP döneminde sadece 11 adet alabiliyor. Ve çiftçilerimiz, bizim dönemimizde 1 litre mazot alabilmesi için 2,2 kilogram buğday satarken, şimdi ise 5,3 kilogram buğday satması gerekiyor. Verilen oylar ve neticesi ortada.  Biz bu çalışmalarda bunu anlatıyoruz. Asgari ücretten vergi alınmayacak. Memur, işçi ve emeklilere yüzde 50 zam vererek işe başlayacağız. Adil milli gelir dağılımını sağlayacağız” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri