‘Milli Görüş imar hareketidir’

SP Konya İl Başkanlığı’nın eğitim programına katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Ersoy, Türkiye’de birçok şeyin değişmesinde Milli Görüş hareketinin gücünün ve etkisinin olduğunu söyledi
Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen Teşkilat İçi Eğitim Programı Nevşehir Kozaklı Termal tesislerinde başladı. 500’ün üzerinde katılımla gerçekleşen Eğitim programına Teşkilat mensuplarının tamamına yakını katıldı. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Arif Ersoy, Temel Karamollaoğlu ve Genel Merkez Eğitim Başkanlığından Muhittin Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.
“MİLLİ GÖRÜŞ TOPLUMSAL DÜZENİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYOR”
Teşkilat görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitim seminerinin 1. oturumunda söz alan Saadet Partisi Ekonomik Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Arif Ersoy, Milli Görüş hareketinin Türkiye’de toplumsal düzenin inşası ve ihyası için büyük gayretler sarf ettiğini söyledi.
Milli Görüş hareketinin tarihi serüveni hakkında bilgi veren Ersoy, 1969’da bağımsızlar hareketi ile başlayan Milli Görüş hareketinin Türkiye’nin gelişmesinin ve ilerlemesinin, milletin dünya görüşü ile olacağını savunan hareket olduğunu dile getirdi.
“MİLLİ GÖRÜŞ HAK MERKEZLİ ADALET GÖRÜŞÜDÜR”
Prof. Ersoy, “Milli görüş Konya’dan doğan, Türkiye başta olmak üzere tüm İslam ülkelerine yayılan hak ve adalet merkezli dünya görüşüdür. Milli Görüş ecdadımızın görüşüdür. Osmanlı Devleti 600 yıl boyunca cihana bu hak ve adalet anlayışı ile hükmetmiştir. Emri altındakilere barış, huzur ve refah getirmiştir. İnançlı ve Milli Görüş’e sahip kadroların iş başında olduğu hükümetleri ve yerel yönetimlerde ki hizmetlerini düşünün. Türkiye’de birçok şeyin değişmesinde Milli Görüş hareketinin gücü ve etkisi görülmektedir. Milli Görüş İmar ve Islah hareketidir” dedi.
Programın 1 etabı çalışmalarında üstün gayret ve başarı gösteren teşkilat mensuplarına verilen hediye takdimi ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri