Milli Görüş hizmete hazır

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, “'Yaşanabilir Şehirler' ancak Milli Görüş kadroları ile kurulur. Bu bağlamda en iyi hizmetleri üretmek adına Karatay Belediye Başkanlığı'na talibiz” dedi.

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, “'Yaşanabilir Şehirler' ancak Milli Görüş kadroları ile kurulur. Bu bağlamda en iyi hizmetleri üretmek adına Karatay Belediye Başkanlığı'na talibiz” dedi.

 

Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve belediye meclis üyesi adayları, Fatih Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde konuşan Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, “Bizler Milli Görüş mensupları olarak 40 yıl önce 'Önce Ahlak ve Maneviyat' diyerek yola çıktık. Aynı hassasiyete halen sahibiz. Yalnız mevcut Karatay Belediye Başkanı'nın bu manevi unsura sahip çıkmadığını üzülerek görmekteyiz. Mesela biz Karatay Belediye Başkanı iken Karatayımız da bulunan tekel bayii sayısı bir kaçı geçmezken, şu anda her mahallede birkaç tane tekel bayi bulunuyor. Bizler aynı zamanda israf belediyeciğiline de karşıyız. Görüyoruz ki mevcut belediye yapılan yatırımı bilboardlarda reklam ediyor. Ancak bizler bu konuda aşırıya gidildiğini görüyoruz. İlçemizde bulunan bilboardların neredeyse tamamı reklam amaçlı olarak belediye tarafından kullanılıyor. Bu bilboardların ücretleri halkın parası olan belediye bütçesinden karşılanıyor.  Belediyenin billboardları halkı eğitmekte kullanması gerekmektedir. Nitekim bizler geçmişte belediye başkanlığı yaptığımız süreçte bu bilboardları eğitim amaçlı kullandık. Yeni dönemde halkımızın teveccühü ile tekrar aynı hizmet anlayışı içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki 'Yaşanabilir Şehirler' ancak Milli Görüş kadroları ile kurulur. Bu bağlamda en iyi hizmetleri üretmek adına Karatay Belediye Başkanlığı'na talibiz. Halkımızın bize en büyük destekleri vereceğine olan inancımız da tamdır” dedi. Mehmet Şen ayrıca, esnafa bol kazançlı hayırlı işler temennisinde bulundu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri