Milli Eğitim’den maske üretimine katkı

Tüm dünya ile eş zamanlı olarak mücadele edilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında, Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapan

 

Tüm dünya ile eş zamanlı olarak mücadele edilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında, Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapan öğretmenlerimiz, Konya'mızdaki sağlık çalışanlarına ulaştırılmak üzere 3.000 adet yüz koruyucu siperlik maskenin üretimini gerçekleştirdi. Üretilen maskeler İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır ve Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ali Menekşe tarafından Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'a teslim edildi.

Pandemi günlerinde sağlık çalışanlarına yaptıkları bu anlamlı destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mehmet Koç, siperlik maskelerin üretilmesinde ve kendilerine ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de şunları söyledi: “Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile bu süreçte farklı türlerdeki maske ve koruyucu dezenfektan üreten tüm okullarımıza ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri