Milletvekilleri ve KSOdan AKTİSADa ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Kerim Özkul, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Aktif İşadamları ve San

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Kerim Özkul, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneğinin(AKTİSAD) yeni Başkanı Soner Cesur’u tebrik etti.

Cesur’u makamında ziyaret eden Üzülmez, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Üzülmez, istikralı çizgisi ve siyasi duruşu ile AKTİSAD ekibini her zaman takdir ettiğini söyledi. Yapılan ziyaretten dolayı duygularını ifade eden Cesur, “Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda devletin büyüklerini yanımızda görmek bizleri son derece mutlu etti” dedi.

SANAYİ ODASI AKTİSAD’IN MİSAFİRİ OLDU

Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu önderliğinde Cesur’a ziyarete gelen Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, AKTİSAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi.

Cesur’un AKTİSAD’ ın başına gelmesinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getiren Büyükhelvacıgil , AKTİSAD’ın yeni dönemde çok daha güzel işlere imza atacağını söyledi.

Sanayi Odası Heyetine ve Başkan Büyükhelvacıgil’e şükranlarını bildiren Cesur,  aynı şekilde kendilerinin de Sanayi Odası’na katkısı dokunabilecek her türlü faaliyetin içinde olmak istediklerini dile getirdi.

ÖZKUL VE ALTAY’DAN TEBRİK

Aralarında Ak Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ında yer aldığı heyet de, Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneğinin( AKTİSAD) yeni başkanı Soner Cesur’u makamında ziyaret etti. Cesur’a yeni görevinde başarılar dileyen Özkul ve Altay, AKTİSAD’ın 2012 ‘de daha güzel işlere imza atacağına inandıklarını, bununda yeni seçilen yönetimle tescillendiğini söyledi.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri