Milletvekilleri, Duvarcı ve DSP’den Cemiyet’e ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekilleri Sami Güçlü ve Muharrem Candan ile Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, il ve ilçe yönetim üyelerinden oluşan heyet, KGC Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarı dileklerin
 Ziyarette konuşan Konya Milletvekili Muharrem Candan, yeni yönetimin herkes için hayırlı olmasını dilediklerini ifade ederek, "Yeni yönetimin bir konsensüs sağlanarak seçilmesi gerçekten örnek olacak bir olay. Bu bütün odalar için umduğumuz bir tablo” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Bekir Duvarcı ve beraberindeki grup da, yeniden Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sefa Özdemir’i Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın her zaman kendilerine destek olduğunu anlatan Sefa Özdemir, bu desteklerinden dolayı Bekir Duvarcı’ya teşekkür etti. Yeni kadronun Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya için hayırlı olmasını dileyen Duvarcı ise bu kadronun Konya’ya hizmeti daha ön plana çıkaracağına inandığını söyledi. Şehrin her sorununun çözümünde basının öneminin büyük olduğunu vurgulayan Duvarcı, Konya basınının daha iyi noktalara gelmesi temennisinde bulundu.
Öte yandan Sefa Özdemir’e bir ziyaret de DSP Konya İl Başkanlığı’ndan gerçekleştirildi. DSP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vecdi Çınar, İl Teşkilat Başkanı Betül Öncü ve parti yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Özdemir, farklı duruşu ve siyasi anlayışıyla Betül Öncü’nün Konya’yı iyi temsil ettiğini belirtti.
UĞUR ELMAS
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri