Milletvekili Tüfekci, Seydişehir'de köy muhtarları ile bir araya geldi

Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir'e bağlı köylerin muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir'e bağlı köylerin muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
     Tüfekci, vatandaşın derdinin geçim olduğunu, bunun için çalışmaların yapılması ve projelerin üretilmesi gerektiğini belirtti.
     Muhtarların, milletin temsilcileri olduğunu ve muhtarlarla istişare içinde çalışmaya gayret ettiklerini dile getiren Tüfekci, ''Muhtarlar, tecrübelerini, projelerini burada paylaşırlarsa, hem buradaki muhtarlar, hem de diğer köy muhtarları istifade eder. Köylerimizin kendilerine göre sorunları var ve bu sorunlar bitmez, önemli olan sorunları asgariye indirmektir'' diye konuştu.
     Hükümetin köylere önemli yatırımlar yaptığını dile getiren Tüfekci, ''Köyde yaşayan insanlarımızın, şehir merkezlerinde iş aramaları yerine, köyde sulu tarım ve hayvancılık konularında son dönemlerdeki güzel projelerle birlikte çalışmalarını yoğunlaştırması gerekmektedir. Bölgesel kalkınma ancak böyle mümkün olacaktır'' dedi.
     AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise AK Parti İlçe Başkanlığı olarak, köy muhtarları ve İl Genel Meclis üyelerini buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, katılımlarından dolayı muhtarlar ile İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.
     Toplantıya, Kavak Köyü Muhtarı İsmail Harmancı, İl Genel Meclis üyeleri Sadettin Kuyucak ve Salih Özen katıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri