Milletvekili Başer: Esnafımız 11 Yıllık Ak Parti Döneminde İşletmelerini Büyüttü

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti kurulmadan önce ülkede esnafın krizlerle, icra ve hacizlerle mücadele ettiğini belirterek, 11 yıllık AK Parti iktidarı ile esnafın işletmelerini büyüttüğünü söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti kurulmadan önce ülkede esnafın krizlerle, icra ve hacizlerle mücadele ettiğini belirterek, 11 yıllık AK Parti iktidarı ile esnafın işletmelerini büyüttüğünü söyledi.

    Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve partililer ile birlikte 100. Yıl Sanayi Sitesi esnafını tek tek gezerek sanayi esnafının istek ve önerileri dinledi. Yusuf Başer, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, esnafın sıcak ve samimi davranışlarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Başer, "AK Parti’ye olan sevgi ve güven artarak devam ediyor. Bunun en büyük göstergeleri, gezdiğimiz ziyaret ettiğimiz, ilçe, belde ve köylerdeki vatandaşlarımızın bizlere karşı yaklaşımlarıdır. Türkiye Cumhuriyet tarihinde en büyük yatırımları son 11 yılda gördü." dedi.

    "TÜRKİYE DÜNÜN TÜRKİYESİ DEĞİL"

    Türkiye’nin ekonomik ve sosyal anlamda gelişimini hızla sürdürdüğünü kaydeden Başer, "Türkiye dünün Türkiye’si değil. Ülkemiz, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve yol arkadaşlarının fedakar ve özverili çalışmaları ile çok büyük yol kat etti. Bugün dünyada söz sahibi ülke haline geldikse bu AK Parti iktidarı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, sayesinde oldu. Avrupa'da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız ülkelerine her yıl geldiklerinde daha bir gelişmiş olarak gördüklerini söylüyorlar. Bugün birçok alanda Avrupa’dan daha ileride olduğumuz herkesce bilinmektedir. Avrupa ekonomik anlamda hala krizlerin etkisinden kurtulmanın yollarını ararken ülkemizde hamdolsun, özel ve kamu yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Pek çok Avrupa ülkesi kendine Türkiye’yi örnek model olarak görüyor. Bunlar yeterlimi değil. İnşallah 2023 vizyonu kapsamında ülkemiz dünyanın en güçlü ilk 5 ülkesinden biri haline gelecek." şeklinde konuştu.

    İşçi, memur, çiftçi ve esnafın AK Parti döneminde rahata kavuştuğunu söyleyen Başer, "AK Parti iktidarı öncesi esnafımız kirasını, bağkurunu ödeyemez icra ve hacizlerle uğraşıdır. İşçimiz ve memurumuz kredi kartları borcundan ay başını getiremez durumdaydı. Çiftçimizin kapısındaki traktör banka tarafından haczedilmişti. Bütün vatandaşlarımız yarınından ümitsiz bir arayış içerisindeydi. Çok şükür o günlerden bugünlere gelindi. Bugün esnafımız işyerinin kapasitesini artırdı. İşçimiz memurumuz evini arabasını aldı ya da yeniledi. Aynı şekilde çiftçimiz hangi köye giderseniz gidin kapısında traktörü var yada yeniledi. Bunlar ülkemizin ekonomisinin güçlü olduğunun en güzel göstergesidir. Bu güvenle özel teşebbüslerimiz 50 yıl sonrası için şimdiden yatırım yapabiliyor. Ülkemizin dört bir yanında ve Yozgatımızda yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla şehirlerimiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Hızlı tren, havaalanı, bölge hastanemizin tamamlanmasıyla Yozgat marka şehir olma yolunda önemli bir kazanım elde edecektir." ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri