Milletin cebinden 80 katrilyon soyuldu

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya Milletvekili adayları Avukat Veli Tolu, İsrafil Kösdağ ve Yavuz Sözer Canlı Mal Pazarını ziyaret etti

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya Milletvekili adayları Avukat Veli Tolu, İsrafil Kösdağ ve Yavuz Sözer ‘Canlı Mal Pazarı’nı ziyaret etti. Ziyarette HAS Parti Milletvekili adaylarına ilgi bir hayli fazlaydı.

Ziyaret sırasında konuşan Av. Veli Tolu, Türkiye ekonomisi, yanlış idareler sonucunda kötüye gittiğini söyledi. Konya-Ankara arası hızlı tren projesine değinen Tolu, “Sayın Başbakan da hızlı trenle gelecek Konya’mıza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan bu hızlı tren projesinin maliyeti 1 katrilyondur. Ama geçen sene milletin cebinden soyulan faizin toplamı 80 katrilyondur. Yani bizi soymasalar, biz kendimizi soydurmasak her sene Konya -Ankara hızlı treni gibi Türkiye’nin her yerine hızlı tren yapabiliriz. Bu sistemi değiştireceğim diyen tek parti var o da bizim partimizdir. Partimiz dışındaki tüm siyasi parti genel başkanları sürekli kavga içerisinde. Ülkemizin kavgaya değil çözüme ihtiyacımız var” dedi.

Türkiye’nin dünyanın en pahalı yem materyallerini ve mazotunu kullandığını belirten İsrafil Kösedağ ise “En pahalı yemleri biz kullanmamıza rağmen dünyanın en ucuz ürününü satmaya çalışıyoruz. Tarım ve hayvancılık sektörünün fedakâr neferleri artık nefes alamayacak duruma getirilmiştir. Partimiz iktidarında süt üretimi, istikrarlı olarak devam ettirilecek, ani iniş ve çıkışlar önlenerek üretici ve tüketici mağduriyetlerine son verilecektir. Et ve Balık Kurumu, Süt Endüstrisi Kurumu ile Yem Sanayi yeniden kamu sosyal kuruluşları kâr değil, sosyal fayda amaçlı olarak düzenlenecektir. Tarımsal desteklerin yüzde 15’lik kısmı bu kuruluşlara aktarılacaktır” diye konuştu. 

Ziyaret esnasında parti rozeti isteyen vatandaşlara Av. Veli Tolu, parti rozetlerini bizzat kendisi taktı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri