Milleti onurlu temsil ediyoruz, edeceğiz

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ''Biz, bu milleti onurlu ve başı dik bir şekilde temsil ediyoruz, edeceğiz'' dedi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ''Biz, bu milleti onurlu ve başı dik bir şekilde temsil ediyoruz, edeceğiz'' dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Doğanhisar’da halka seslenen Davutoğlu, ''Bu aziz milleti dünyada daha iyi temsil etmek ve sesini daha gür çıkarmak için sizden destek istiyoruz'' diye konuştu.
Konya'da 28 ilçeyi ziyaret ettiğini sadece 3 ilçe kaldığını ifade eden Davutoğlu, bütün ilçelerle kucaklaşacağını belirtti.
Davutoğlu, bir tek halktan güç aldıklarını dile getirerek, başka hiçbir mevki ve mahfilden destek almadıklarını söyledi.
Sürekli olarak ''ileri demokrasi'' ve ''güçlü ekonomi'' dediklerini vurgulayan Davutoğlu, büyük Türkiye'nin kurulması için çalıştıklarını bildirdi.
Türkiye'nin dünyanın 16. büyük ekonomisi olduğunu belirten Davutoğlu, şunları kaydetti:
''İnşallah ilk 10'a gireceğiz. Bunu, sizin alın terinizle, bize verdiğiniz güç ve dua ile yapacağız. Bu hedefe ulaşmak için sizlerin verdiği destekle adımlarımızı daha da hızlandırıyoruz. Hep daha güzel bir geleceğe hazırlanıyoruz. Filistin'de ağlayan bir çocuk varsa, Irak'ta yetim kalan bir aile varsa, Afrika'da açlık çeken halk varsa, Pakistan'da sel felaketinden sıkıntı çeken bir kardeşimiz varsa artık yönlerini Türkiye'ye dönüyorlar. Biliyorlar ki Türkiye, yardıma gidecek kadar güçlü ve kudretli. Biz, bu milleti onurlu ve başı dik bir şekilde temsil ediyoruz, edeceğiz.''  Bakan Davutoğlu, daha sonra Argıthanı ve Ladik beldelerinde de halka hitap etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri