Millete 'öküz' diyen vekile destek verdiler!

Doğu ve Güneydoğu Hemşehri Dernekleri, vatandaşlara 'öküz' imasında bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer’e destek açıklamasında bulundu.

 

AK Partili vekil Ahmet Uzer, Gaziray Banliyö hattının test sürüşünde kameralara yansıyan skandal ifadeler hakkında açıklama yaptı. Ahmet Uzer,"“Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Fakat test sürüşünde tartışma yaratan anlar yaşanmıştı. Trenin sürüldüğü sırada çevredeki vatandaşlara el sallayan AKP’li heyetten bir kişi karşılık alamayınca “Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar” ifadelerini kullanmıştı. Görüntülerden kimin söylediği anlaşılmayan söze ise AKP’li heyetten herhangi bir tepki gelmediği gibi bu sözler gülüşmelere neden olmuştu.AKP Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ise, konuyla ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ahmet Uzer, o sözlerden dolayı özür dilemişti.

STK'LAR AHMET UZER'E SAHİP ÇIKTI

Doğu ve Güneydoğu Hemşehri Dernekleri tarafından yapılan açıklamada, AK Parti Gaziantep Milletvekili Sayın Ahmet Uzer’in şaka kabilinde söylemiş olduğu bir söz nedeniyle özellikle AK Parti düşmanları ve vekilimiz Ahmet Uzer’i bir türlü hazmetmeyen ve kıskanan kişiler tarafından yapılan haksız, mesnetsiz itham ve eleştirileri kınıyor;  Vekilimiz Ahmet Uzer’e olan desteğimizin kesintisiz devam edeceğini bildirir, Doğu ve Güneydoğu Hemşehri Dernekleri olarak arkasında dimdik durduğumuzu belirtiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

KARACAN'DAN DA DESTEK GELDİ

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Gaziantep İl Başkanı Mustafa Karacan'dan da Uzer'e destek geldi. Karacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı: "Sayın Ahmet Uzer vekilimizin şaka mahiyetinde söylediği lafları farklı yönlere çekmenin hiçbir anlamı yoktur. Bu lafları gerçek manada kullanmayacağını siyasi geçmişini kişiliğini bilen hiçkimse inanmaz. Ahmet Uzer vekilimiz adam gibi adamdır."

Gaziantep MegaHaber

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri