Millet Partisi’nin il binası açıldı

Millet Partisi Konya İl Teşkilatı yeni il binasını hizmete açtı. Açılış törenine Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edebali, Millet Partisi Genel Sekreteri Ramazan Özen ve İl Başkanı Ahmet Kara’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edebali, Mehter Takımı’nın verdiği konserle karşılandı. Genel Başkan Edebali daha sonra Millet Partisi İl Binası’nın açılış kurdalesini kesti. Açılışın ardından konuşan Aykut Edebali, Millet Partisi’nin örnek bir iş yaptığını ve devletten hiçbir destek almadan kendi mülkünü edindiğini söyledi. Millet Partisi Konya İl Teşkilatı’nın sadece üyelerden toplanan gelirlerle kendilerine ait bir mülk edindiğine dikkat çeken Aykut Edebali, “Partimiz milletin partisidir ve dolayısı ile bu bina da milletin binasıdır. Bugün iktidar partisine veya meclisteki partilere baktığımızda bir çoğunun illerde kendilerine ait binasının olmadığını görürüz. Haramın binası olmaz. Helalin ise saltanatı yükselir. Bu vesile ile Konya il binamızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
PARTİLER DEVLETTEN YARDIM ALMAMALI
Siyasi partilerin milletten aldıkları desteğe ve meclisteki sandalye sayılarına göre devletten seçim yardımı almalarının demokrasinin önüne çekilmiş bir engel olduğunu ifade eden Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edebali, “Yapılan bu seçim yardımları ile bazı partiler seçim yarışına bir adım önden başlıyor. Diğerlerinin hakları gasp edilmiş oluyor. Eşitlik ortadan kalkıyor. Ben, partilerimizin aldığı oy karşılığında devletten yardım almalarına karşıyım. Ama yardım yapılacaksa da tüm partilere eşit olarak yapılmalıdır” ifadelerini kullandı. Edebali, ülkenin adi. Bir seçim kanununa ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.
RASİM ATALAY
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri