Millet için yarışalım

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Ali Yücel, delegelerle bir araya geldiği toplantıda ülkenin ve MHPnin yararına olacak bir kongre yapmak istediklerini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı 8 Nisan Pazar günü yapılacak olan il kongresi öncesi, MHP Konya İlçe Başkanları, MHP’li belediye başkanları ve merkez delegeleri ile Cemo Düğün Salonu’nda bir araya geldi. Programda konuşan MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, seçimin herkes için hayırlı olmasını dileyerek, “Bu yarışlar partimiz var olduğundan beri devam etti. Biz de 4 yıldır burada hizmetimize devam ediyoruz. Bizler büyük başkanımızın da söylediği gibi bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Bu yüzden her alanda hizmet etmek için başkanlığa geldik. 8 Nisan Pazar günü de yapılacak olan İl Kongresinde öyle bir sonuç olmalı ki MHP’nin iktidara gideceği yolda hizmet eder şekilde olmalıdır. O seçimin soncundan sonra il başkanı ve teşkilatının üzerinde kimsenin konuşacak bir sözü olmamalı” dedi.

BU SEÇİME DAHA İDDİALI GİRECEĞİZ

Kongrede bu sene 3 adayın olduğunu söyleyen Ali Yücel, “Bu sene benden başka 2 aday daha var. Onlara da başarılar diliyorum. Geçtiğimiz kongrelerde karşımızda aday olmadığı için küçük hazırlıklarla hazırlandık kongreye, şimdi karşımızda iki aday olduğu için daha iyi hazırlanacağız. Bu zamana kadar beni birçok ilçe başkanımız yalnız bırakmadı. Bunların arasında Karatay, Selçuklu ve Konya İl Kadın Kolları başkanları en ön sıralarda yer aldılar. Onlarla ve daha birçok arkadaşımızla beraber Konya’mızda iki ilçemiz dışında tüm ilçelerimize gittik. Bizim Yalıhüyük ilçemizde bir delegemiz olmasına rağmen, onun yanına da gittik. Köyün kahvesinde oturan insanlardan çok bizim buradan giden arkadaşımız vardı. Aynı şekilde birçok ilçemize bu şekilde kalabalık gittik” diye konuştu. İl teşkilatı olarak karşılıksız hizmet yaptıklarını söyleyen Yücel, “31 ilçe teşkilatımız ile hiç ters bir şey yapmadık. Ülkemiz için hayırlı olacak davranışlar ne ise onları yapmaya çalıştık.  Hiçbir zaman art niyetli işler yapmadık. Sonucunda karşılık beklemeden yaptık. Yaptığımız hizmetleri Konya’dan her tarafa bir ışık yayılsın diye yaptık. Bunları MHP’ye bir kazanç olsun diye yaptık. Bu yolda bizle beraber çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yanımda oldukları için” ifadelerini kullandı.

BU YOLDA OLANLAR GEÇMİŞLERİNİ KONTROL ETSİN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın batı ile yaptığı görüşmelerde Türkiye’nin zararlı olduğunu söyleyerek, “Sayın Başbakan geçtiğimiz hafta başında ABD Başkanı Obama ile görüştüğü zaman kendisine verilen talimatları cebine koyarak, İran’a ve Suriye’ye gitti. Bir bakıma ABD postacılığı yaptı. Bizler gerçek MHP’liler ne AKP yolunda olanlara yoldaş olduk, ne de onlarla beraber aynı işleri yaptık. Ama eğer birliğimizi dirliğimizi daha güçlü hale getirmezsek, onların yaptıklarından sorumlu oluruz, vebal altında kalırız” diye konuştu. MHP’ye hizmet edecek olanların kendilerini iyi kontrol etmeleri gerektiğini vurgulayan Yücel, “Bu kongreyi iyi idrak etmeliyiz. Bu yola baş koyanların, bu ülkeye hizmet etmek için aday olanların önce geçmişlerine bakıp geçmişlerindeki kırıkları varsa onları gidermeleri gerekiyor. Dün görevlerinin başında olmayanlar bugün geçmişler bizim birlik ve beraberliğimizi temin edeceklerini söylüyorlar. Bunun için 8 Nisan günü yapacağımız kongrede herkes kendini iyi gözden geçirsin. Sonucu hayırlı olacağını düşünerek oyunu kullansın” diyerek delegelere önerisini söyledi.

MUSTAFA ÖZÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri