Millet aslına dönüyor

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Konyalılar Cuma günü düzenlenecek mitinge davet edilirken, Mehmet Parlak, “İnanıyoruz ki bu miting Konyalıların özüne döndüğünün bir göstergesi olacaktır” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Uyar, Mahmut Semih Aça, Hüseyin Saydam, Fatih Oruç, Mehmet Parlak, Mehmet Emin Bozkulak ve Sinan Toprak ve beraberindeki heyet Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut ve Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan da hazır bulundu. Adaylar, 5 Haziran Cuma günü Şehir Meydanı’nda saat 17.00’de düzenlenecek mitinge tüm Konyalıları davet ettiklerini ifade etti. Ziyarette konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mehmet Parlak, “Tüm Konyalıları ‘Büyük Konya Mitingi’ne davet ediyoruz. İnanıyoruz ki bu miting Konyalıların özüne döndüğünün bir göstergesi olacaktır. Mitingimiz bir heyecan, aksiyon ve kardeşlik mitingi olacaktır” dedi.

VAATLERİMİZİ DAHA ÖNCE YAPTIK

Milli İttifak – Saadet Partisi adayları olarak 31 ilçeyi karış karış gezdiklerini ifade eden Parlak,  şöyle konuştu: “Bu ziyaretlerimizde milletimizle buluşuyoruz. Biz inanıyoruz ki bu ülkenin dertlerinin çözümünün tek bir yolu var, o da bizi bölmek ve bitirmek için çalışanlarla işbirliği yaparak değil kendi milli çözümlerimizle kendi sistemimizi kurarak adil bir paylaşımla adil ekonomik düzen ile olur. Seçmenimiz bu seçimde de tek çözümün Milli Görüş’te olduğunu gördüğü için Saadet Partisi’ne olan ilgisi ve alakası artmıştır. Yaşanabilir bir Türkiye Yeniden Büyük Türkiye Yeni bir dünya hedefiyle yola çıkan milli görüş önümüzdeki seçimde meclise girerek Kaldığımız yerden devam diyeceğiz. Biz konuşmalarımızda vaatlerimizi anlatırken bunları daha önce yaptığımızı hatırlatıyoruz. Milletimiz de bize hak veriyor. Vatandaşlarımız sosyal ve ekonomik problemlerden endişe etmesin. Kıbrıs Barış Harekatını hangi asaletle yapmışsak, ülkemizde üretim merkezi ve fabrikalar kurarak ağır sanayi kurarak nasıl yapmışsak, önce ahlak ve maneviyat diyerek 7’den 70’e herkesin maddi kalkınmadan önce manevi kalkınması lazım diyerek gereğini yapmışsak, Saadet partisi de aynı heyecanla meclise gelerek ülkenin birliğini, beraberliğini, kalkınmasını sağlayacak çalışmalar yapacaktır.”

PUSULADA SAADET OLACAK

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Saydam da mitingin hem ülke hem de dünya için önemli bir mesaj taşıyacağını ifade ederek, “Ülkemizdeki kutuplaşmanın ve gerginliğin, dünyada Müslüman coğrafyalarda akan kanın dur diyecek kadroları bu mitingde olacak. Ülkemizde maalesef algı operasyonları ile yalan reklam çalışmaları ile vatandaşımızın kafası karıştırılmaya çalışılıyor. Çakma projelerin değil, projelerin, icraatların konuşulduğu bir seçimi halkımız artık istiyor.  Milletimizin bu arayışı neticesinde Milli İttifak’ı gerçekleştirdik. Bu birliktelik milletimizin sesi ve umudu olmuştur. Seçim çalışmalarımızda memurumuzdan, emeklimizden, gençlerimizden ve çiftçilerimizden büyük destek görüyoruz’ şeklinde konuştu.

Adaylar ayrıca Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi tarafından gerçekleştirilen ‘Milli İttifak’ın aynı isimle basına yansımakta olduğunu fakat ‘Milli İttifak’ diye bir kurumsal kimlik ya da parti olmadığını, seçimlere Saadet Partisi kurumsal kimliği ile girildiğini ve oy pusulalarında Saadet Partisi logosu, Saadet Partisi ismi ve Mustafa Kamalak’ın isminin yazılı olacağını hatırlattı.

Saadet Partisi’nin 5 Haziran Cuma günü Şehir Meydanı’nda saat 17.00’de düzenlenecek ‘Büyük Konya Mitingi’ne Genel Başkanlar Prof.Dr.Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici de katılacak.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri