MHP'nin yeni seçim bürosu açıldı

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) yeni seçim bürosu törenle açıldı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) yeni seçim bürosu törenle açıldı.
12 Haziran tarihinde yapılacak seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren MHP Konya İl Teşkilatı’nın yeni seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı. Merkez Selçuklu ilçesi Barış Caddesi’ndeki seçim bürosunun açılışına MHP Milletvekili Adayları Sait Gönen, Zühal Ekici, Durmuş Ali Açıkel, MHP İl Başkanı Ali Yücel, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Törende konuşan Sait Gönen, Konya ve ilçelerini karış karış gezdiklerini, halkın ve esnafın sorununu çok iyi bildiklerini söyledi. AK Parti’nin bu seçimlerde de tek başına iktidar olmak için destek istediğini kaydeden Gönen, “AKP iktidarının 9. yılında işsizliğin, yoksulluğun, gelir dağılımındaki adaletsizliğin arttığını görüyoruz. Konyamıza baktığımızda esnafımızın, emeklimizin, dar gelirlimizin sıkıntılı olduğunu üzülerek görüyoruz. Ekonomik refahınız artmışsa, gelir düzeyiniz artmışsa ‘Yola devam’ diyin. Biz öyle olmadığını biliyoruz, o zaman frene basmanın tarihi 12 Hazirandır. Bu tarihte Konyalı hemşerilerimin frene basmasını ve bu kötü gidişe dur demesini istiyorum” dedi.
Libya’da başlayan iç savaş sırasında bu ülkede çalışan Türk işçilerin tahliyesinin dışında başarılı bir dış politikaya rastlanmadığını savunan Gönen, ‘Umut Tacirliği’ yapıldığını dile getirdi. Gönen, “Cihan devleti olacağımız söylenerek ‘Umut Tacirliği’ yapılıyor. Eşkıya bozuntusu Mesut Barzani'ye ‘Abi’ denilerek Cihan Devleti olunmaz. Cihan Devleti, Büyük Ortadoğu Projesinde figüran değil, 500 yıl yönettiği Türk-İslam Coğrafyasında, Büyük Türk Projesi’nde başrol oynayarak olunur” dedi.
MHP Konya 3. Sıra Milletvekili Adayı Gönen, yeni dönemde partilerinin mecliste görmek istemeyenlerin kasetlerle tuzak kurduğunu ifade ederek, “Asil Türk Milleti’nin feraseti, 100 yıllarca kahpe tuzakları çözmüştür ve bugünde çözerek, 12 Haziran’da bizlere parlamento yolunu açacaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde seçim bürosu kurdele kesilerek açıldı. Açılışa katılanlara MHP ile özdeşleşen bisküvi ve lokum ikram edildi.
Açılış sonrası milletvekili adayları ve parti yöneticileri destek turuna çıktı. Milletvekili adayı Durmuş Ali Açıkel, Adnan Menderes Caddesindeki işyerleri ve eski gıda toptancıları sitesinde ziyaretlerde bulundu. 12 Haziran seçimlerinde MHP’ye oy isteyen Açıkel, projeleri hakkında da bilgi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri