MHP’nin favori adayı

MHP Konya İl Başkanlığı için üç ismin aday olması bekleniyor. Yerel seçimlerde büyük başarı sağlayan Başkan Ali Yücel favori olarak görülüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı hafta sonu (25 Temmuz Cumartesi) Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılacağı kongre için üç adayın ismi geçiyor. Mevcut başkan Ali Yücel’in yanı sıra eski il başkanı Hakkı Ünler ve Mehmet Nuri Aydın’ın da aday olması beklenirken, bir yıl önce göreve getirilen ve yerel seçimlerde büyük başarı yakalayan Ali Yücel’in ipi göğüsleyeceği ifade ediliyor.
ALİ YÜCEL’İN BAŞKANLIĞINDA CİDDİ MESAFELER KAT EDİLDİ
Bugün adaylığını kamuoyuna açıklayacak olan MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, atama yönetimi olarak göreve geldiklerini anımsatarak, buna rağmen ciddi mesafeler kat ettiklerini vurguladı. Başkan Ali Yücel, bu durumun genel merkez ve kamuoyu tarafından bilindiğine işaret etti. Demokratik anlayış içerisinde herkesin aday olabileceğini ifade eden Ali Yücel, genel merkezin bu noktada çizgileri belirlenmiş, MHP’de siyaset yapan ve hassasiyetleri taşıyan bütün adaylara aynı mesafede durduğuna dikkat çekti. 
KİMLER GİDECEK, KİMLER GELECEK?
Kongrenin favori adayı olduklarını belirten Ali Yücel, iki haftadır bütün ilçeleri gezdiğini ve gittiği her yerde kendilerine ciddi teveccüh olduğunu söyledi. Yeni yönetime ilişkin ipuçları da veren Ali Yücel, “Partide çalışmak fedakârlık ve zaman istiyor. Katılım noktasında eksikleri olan ya da kendisinden istediğimiz verimi alamadığımız isimler var. Onun dışında yeni isimler, faydalı olacak arkadaşlar var” diyerek değişiklik yapacağı sinyalleri verdi.
KONGRE MHP İÇİN ATILIM OLACAK
Kongrenin sadece il başkanının seçilip yeni yönetimin oluşturulacağı bir kongre olmasını istemediklerini de aktaran Ali Yücel, “Mutlaka iktidara yürüyeceği yol olarak görüyoruz. Partiye ivme kazandıracak kongre olacak. Partiyi aha iyi noktalara taşımak ve iktidar olmak noktasında bu kongre bizim için atılım olacak” diye konuştu.
Ali Yücel, kongreye parti Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri