MHP'nin dert otobüsü Konya'da

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP), 12 Haziran seçimleri öncesi vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Dert Otobüsü Konyaya geldi
MHP Genel Merkezi’nce vatandaşın dertlerini dinlemek ve çözüm yolları üretmek için, “Bir Çift Sözüm Var” sloganıyla hazırlanarak Türkiye’yi dolaşan ‘Dert Otobüsü’nün bu kez durağı Konya oldu.
Kültür Park’ta otobüsün tanıtılması için düzenlenen basın toplantısında konuşan MHP Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen, Türkiye’nin her tarafını dolaşan ‘Dert Otobüsü’nde gün boyunca vatandaşın problemlerini yazarak sandığa atacağını, istek ve şikayetlerin MHP Genel Merkezi’nde dikkate alınıp çözüm yolları aranacağını söyledi.
MHP Adayı Gönen, AK Parti’nin iktidara gelirken yolsuzluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele edeceğini söylediğini ancak sözünü tutmadığını savundu. Gönen, "Yoksullukla mücadele edeceğim derken ülkede işsizlik oranı yüzde 10.3’dü. 9 yıldır AKP’nin idare ettiği bu ülkede önce yüzde 14’e, şimdi de yüzde 11.9’a çıktı. Demek ki, yoksullukla mücadele de iktidar başarı gösteremedi ve ülkeyi geriye götürdü. Yoksulluk yüzde 11 seviyesindeyken bugün yüzde 17-20’lere fırladı. Yolsuzlukla mücadelede OECD raporunda yüzde 69’la Türkiye 11. sırada. Her yapılan istatistikte yolsuzluktaki sıralamamız artmakta” dedi. Basın açıklamasının ardından bisküvi ve lokum ikram edilen vatandaşlar, dertlerini yazarak sandığa attı.
Bu arada seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayları Mustafa Kalaycı Marangozlar Sanayi Sitesi’nde, Durmuş Ali Açıkel Mobilyacılar Sanayi Sitesinde, Zuhal Ekici ise kent merkezinde esnafları dolaştı. Milletvekili adayları partilerinin iktidara gelmesi halinde esnafa yönelik projelerini anlattı.
MHP Milletvekili Adayı Zuhal Ekici, esnafın durumunun istenen düzeyde olmadığını, herkesin işsizlikten dert yandığını söyledi. Bereketli günlerin MHP iktidarında geleceğini ifade eden Ekici, seçmenlerin ilgisi için de teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri