MHP'nin 'Bayrak' mitingi 20 Nisan'da İzmir'de

MHP 9 tematik mitinginin ikincisini 20 Nisan'da İzmir'de gerçekleştirecek. MHP, tüm vatandaşları İzmir'deki 'Bayrak' mitingine davet etti

MHP'liler hükümetin yürüttüğü çözüm sürecine yönelik tepkilerini sokağa inerek gösteriyor. Bu kapsamda "Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganıyla 9 tematik miting düzenlemeye başlayan MHP'nin Bursa'dan sonra ikinci durağı İzmir olacak.

23 Mart'ta Bursa'da düzenlenen 'Kuruluş' mitinginin ardından MHP şimdi de 20 Nisan'da İzmir'de düzenlenecek 'Bayrak' mitingine hazırlanıyor.

İzmir'de düzenlenecek 'Bayrak' mitingi ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, tüm vatandaşları 'Bayrak' mitingine davet etti. Partisinin Manisa İl Başkanlığı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Semih Yalçın, 'Bayrak' mitingi hakkında bilgi verdi.

Semih Yalçın, 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' sloganı ile düzenlenen mitinglerin ikincisinin 20 Nisan'da 'Bayrak' temasıyla İzmir'de yapılacağının altını çizerek, "Uygulanan politikalara karşı İzmir'deki Bayrak Mitinginde ortak bir irade göstereceğiz. Mitingde, ay yıldızlı al bayrağımız, al bir sancak olup Alsancak'ta dalgalanacaktır. Vatandaşlarımızı, Bayrak Mitingine davet ediyoruz" diye konuştu.

"Akil İnsanlar Heyeti"nin çalışmalarını da eleştiren ve komisyonun görevinin halkı benimsemediği bir sürece alıştırmak olduğunu söyleyen Semih Yalçın, heyetin girişimlerini "Müslüman mahallesinde salyangoz satma" olarak değerlendirerek "Türk milleti bunlara 'kimin aklıyla karşıma geldiniz-' diye soracaktır. Bunlar, halkın tepkisiyle karşılaşacaklar, sorgulamaya uğramaktan kurtulamayacaklardır. Sözde akillerin medya ayağında bulunanlar, köşelerinden MHP'yi şiddeti teşvik etmekle suçlayarak her gün hedef göstermektedir" ifadelerini kullandı.

MHP'nin 23 Mart'ta Bursa'da 'Kuruluş' temasıyla düzenlediği mitingler İzmir'de 'Bayrak', Adana'da 'Vatan', Erzurum'da 'Birlik', Konya'da 'Türkçe', Elazığ'da 'Kardeşlik', İstanbul'da 'Demokrasi', Samsun'da 'Kurtuluş' ve son olarak Ankara'da 'Türkiye' mitingiyle sürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri