Mhp'li Vural: Daha Önce Kaçırdığımız Kars Belediyesini Bu Sefer Alacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Kars Belediyesi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarı almasına yönelik il teşkilatlarında önemli bir inanç ve kararlılık gördüğünü ifade ederek, "İnşallah daha önce kıl payı kaçırdığ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Kars Belediyesi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarı almasına yönelik il teşkilatlarında önemli bir inanç ve kararlılık gördüğünü ifade ederek, "İnşallah daha önce kıl payı kaçırdığımız Kars belediye başkanlığını bu sefer alacağız." dedi.

Bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'ta bulunan MHP Grup Başkanvekili Vural, Aşura matemine katıldıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kars il teşkilatlarının yerel seçimler için yürüttüğü çalışmalar yanında, aday adaylarının büyük bir heyecan içerisinde olduklarını gördüğünü ve bu bağlamda Kars belediye başkanlığını almalarının bir çok oyunu bozacağını savundu.

"GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMİYOR"

Vural, Türkiye'nin partilerine ihtiyaç duyduğu gibi Kars'ın da partilerinin yönetimine ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, "Maalesef bu kısa zamanda Kars’ta izlenimlerim maalesef Kars'ta bir belediye çalışmasına şahitlik etmedim. Bu kadar köklü bir şehir gerçekten bu hizmetlere layık değil. Yollar geçilmiyor, çamur içerisinde ama bir çok problemi görüp Kars'a hizmet edecek adaylara ihtiyaç vardır. Artı hem Türkiye'yi yöneten irade ve yerelde Kars'ı yöneten iradeyi değiştirmenin vakti gelmiştir. Çünkü görünen köy kılavuz istemiyor. Kars'a yeni bir başkan gerekiyor. Türkiye'ye de yeni bir yönetim gerekiyor." şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan da Kars'taki hizmetlerden dolayı bir çok şikayet aldığını aktaran Vural, bu sonuca varmasında bu gözlemlerinin de etkisinin olduğunu söyledi. Vural, "İnşallah bu şerefli Gazi Kars'ımıza uygun, burada yaşayan şerefli insanlara şerefli hizmet verecek kadrolarımız göreve gelecektir." diye konuştu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri