MHP’li Koçak Yunak’ta vatandaşlarla buluştu

MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Yunak’da bir dizi ziyarette bulunarak esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak MHP Yunak ilçe binasında, MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Koçak, Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan’ı makamında ziyaret etti.

Hükümet Binasında bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfını ziyaret edrerek, kurum müdürleri ile görüşen Konur Alp Koçak sonrasında ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. MHP Konya Milletvekili Konur Alp ilçedeki ziyaretini Turgut Mahallesinde bir aileye taziye ziyaretinde bulunarak sonlandırdı.

SORUNLARI DİNLEDİLER

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, MHP Konya Milletvekilimiz Konur Alp Koçak Bey ile ilçemizdeki kamu kurumlarını ve ilçe esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Mahalle muhtarlarımızdan taşradaki çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimizin sıkıntılarını dinledik. Yine geçtiğimiz günlerde belirttiğimiz gibi Dört Yol Birimler kavşağındaki ölümlü kazaların sona ermesi ile alakalı çözüm yolları konusunda görüş bildirdik” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri