Mhp'li Kaya: Kağızman’da Terör Örgütü Çadır Kurup Kafasına Göre Yargılama Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, AK Parti hükümetinin ülkeyi ne hale getirdiğinin en açık örneğinin Kars'ın Kağızman ilçesi olduğunu söyledi.MHP'li Kaya; bir hatırlatmada bulunarak...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, AK Parti hükümetinin ülkeyi ne hale getirdiğinin en açık örneğinin Kars'ın Kağızman ilçesi olduğunu söyledi.

MHP'li Kaya; bir hatırlatmada bulunarak 30 Mart seçimlerini Kars'ta olduğu gibi Kağızman ilçesinde kazandıklarının ertesi günü ilçenin yangın yerine çevirildiğini hatırlatarak, "İşyerleri basıldı, tahrip edildi, insanlar tehdit edildi. Kars'ta ki yetkilileri aradık, 'Bunlara müdahale edin' adamlarda bir çaresizlik hali var onu gördük." dedi.

Terör örgütünün çıkardığı olaylarda yetinmediğine dikkat çeken Kaya; "Örgüt gelip Kağızman'ın yakınındaki Dibekkaya köyüne çadırını kurmuş ilçeden insanları çağırıyor. Kafasına göre yargılama yapıyor. Gel diyor işte bir kabahat işlemişsin mahkeme edileceksin, bizim arkadaşlarımızı da buralara götürdüler. Kars'ta ki yetkilileri arıyoruz. Verdikleri cevap şu, 'Dağ kadrosu ilçeye inmiş şimdide oraya bir çadır kurmuşlar. Orada bu şeyleri yapıyorlar. Peki siz ne yapıyorsunuz diye soruyoruz, diyor ki, 'Sayın milletvekilim hükümetin politikasını biliyorsunuz. Biz ne yapalım, bizim elimizden bir şey gelmiyor.' işte memleketin geldiği durum budur." diye konuştu.

MHP'li Kaya, Kağızman'da böyle oluyorsa Hakkari ve Şırnak ile diğer ilerlideki halin ne olduğunu düşünmek gerektiğini ifade ederek, cumhurbaşkanı seçiminin çok önemli olduğunu vurguladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri