Mhp'li Kalaycı: Resmim Ve İsmimin Kullanıldığı Twitter Hesabıyla İlgim Yok

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, fotoğrafları ve ismi kullanılarak oluşturulan https://twitter.com/mustafakalaycik) ve “facebook.com/mustafakalaycik hesaplarının kendisiyle ilgisi olmadığını açıkladı. Mustafa Kalaycı, https://twitter.com/mustafaka

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, fotoğrafları ve ismi kullanılarak oluşturulan https://twitter.com/mustafakalaycik) ve “facebook.com/mustafakalaycik hesaplarının kendisiyle ilgisi olmadığını açıkladı.

Mustafa Kalaycı, https://twitter.com/mustafakalaycik hesabı dayanak gösterilerek basında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Kalaycı’nın açıklaması şöyle: “Bazı basın ve internet medyasında (MHP’li Kalaycı: tavsiye edilen okul ve polis müdürlüğü cemaatden değil ülkücüdür) şeklinde verilen haberlere dayanak teşkil edecek herhangi bir açıklamam yoktur. Habere kaynak olarak gösterilen mesajların yer aldığı ismimin ve resimlerimin kullanıldığı https://twitter.com/mustafakalaycik) ve “facebook.com/mustafakalaycik hesaplarının şahsımla bir ilgisi bulunmamaktadır.”

Kalaycı, adı geçen korsan Twitter ve Facebook hesaplarının kapatılması ve ilgililer hakkında gereğinin yapılması için yasal girişim başlatacağını duyurdu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri