Mhp’li Kadınlardan Aşure Günü

MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel, ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı, Cumartesi Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak aşure etkinliğine davet etti. MHP Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel ve yönetim kurulu üyesi...

MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel, ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı, Cumartesi Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak aşure etkinliğine davet etti.

MHP Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel ve yönetim kurulu üyesi Semra Erkul, Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti. Gürel, Başkan Mirza’yı, cumartesi günü saat 12.00’de Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak aşure etkinliğine davet etti. Aşure etkinliğine Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok, MHP Balıkesir İl eski Başkanı Bayram Çılgın ve çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

Muharrem ayı dolayısıyla 10 bin kişilik aşure dağıtacaklarını açıklayan Gürel, “Dinimizce Muharrem ayı kutsal bir ay ve bu aya özel olarak yüzyıllardır aşure etkinliği ülkemizde yapılıyor. Biz de MHP Kadın Kolları yönetimi olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğini bu yıl da yapacağız. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi artıran, kaynaşma ve dayanışmayı sağlayan özel günlerdir. Tüm halkımızı bu etkinliğimize bekliyoruz.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri