Mhp'li Durmaz: Adli Tıp, Tapelerdeki Seslerin Orjinal Olduğunu Tescil Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk dosyaları içerisinde bazı CD ve tapelerin eksik olduğun komisyon tarafından ifade edildiğini söyledi. Durmaz, "Ama daha somut bir gelişme...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk dosyaları içerisinde bazı CD ve tapelerin eksik olduğun komisyon tarafından ifade edildiğini söyledi. Durmaz, "Ama daha somut bir gelişme var o da şudur; 'Adli Tıp Kurumu bu tapelerdeki seslerin sahiplerine ait olduğunu teyit etti, tescil etti, bakalım bundan sonra ne gibi bir yalana sığınacaklar." dedi.

Sadir Durmaz, partisinin Yozgat İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin çok zor ve çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğine işaret etti.

Durmaz, şöyle konuştu: "Etrafımızı saran ateş çemberi her an evlerimize sıçrama riski uykularımızı bölmekte, huzurumuzu yok etmektedir. AKP’nin ihanete varan politikalarının neticesinde milli- üniter devlet yapımızın risk altına sokuldu Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş, terör örgütleri ile her neviden ajanlar cirit atmaktadır. AKP'nin yanlışta ısrarı neticesinde ülkemize gelen, yeni ve büyük bir sorun olan Suriye vatandaşlarının sayısı ve nerede duracağı bilinmemektedir. AKP'den cesaret alan katiller sürüsü ve onun siyasi temsilcileri çıtalarını her geçen gün daha yükseğe koymaktadır. Terör örgütünün ülkemizin bir bölümünde hâkimiyeti ele geçirdiği, bu iktidarın asayişten ve terörle mücadeleden sorumlu İçişleri Bakanı tarafından itiraf edilmiştir. Geçmişte terör örgütünün siyasi kanadında yer alan bir AKP milletvekili de 'PKK'lı olmayanların bu bölgede özgürce seyahat etme imkânı yoktur' açıklamasında bulunmuştur. Bölücü örgüt mahkeme kurup yargılama yapmakta, vergi toplamakta, Türklüğe ait her izi yok etmekte, her ismi değiştirmektedir. Bölücüler tarafından belediye kepçeleri ile yollara hendekler kazılarak yollar günlerce trafiğe kapatılmış, askerlerimiz kahpece enselerinden kurşunlanarak şehit edilmiş ve ne yazık ki bayrağımız yere düşürülmüştür. AKP'den aldığı cesaret sayesinde bunlarla yetinmeyen bölücüler, özerklik ilan etmiş, kurtarılmış bölgeler oluşturmuşlardır. Bütün bunlara rağmen, çözüm süreci denilen ihanet projesinde ısrarcı olan AKP eliyle, kardeşliğimiz çözülmeye, birliğimiz bozulmaya başlamıştır.''

"EKONOMİ KÖTÜYE GİDİYOR"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, ekonomik verilerin tamamının kötüye gittiğini, bir krizin ayak seslerinin daha yakından duyulmaya başlandığının altını çizerek vatandaşların zar zor geçimlerini sağlama gayreti içerisinde her geçen gün yoksullaşırken, yandaşların zenginleştiğini, zevki sefada sınır tanımadıklarını kaydetti. Durmaz, "Vatandaşımız bu durumda iken; emekliden, esnaftan, çiftçiden, çalışandan esirgenen paraların ayakkabı kutularına doldurulduğu hafızalarımızdaki canlılığını koruyorken, Çankaya Köşkü'nü beğenmeyen Cumhurbaşkanı'na yeni bir saray inşa edilmiştir. Beştepe’deki Atatürk Orman Çiftliği üzerinde 1000 odalı kanunsuz ve kaçak bir saray yaptırılmış ve 1 katrilyon 370 trilyon lira harcanmıştır. Yetmemiş 179 milyon dolara, yani yaklaşık 400 trilyona bir uçak satın alınmıştır. İstanbul Çengelköy’de, 50 dönümlük koruya yerleşik Vahdettin Köşkü çalışma ofisi olarak hazırlanmış ve 150 trilyon lira da buraya harcanmıştır. Bu kara ve kaçak sarayın yıllık bakımı için önümüzdeki yılın bütçesine konulan ödenek 300 trilyon liradır. Vatandaş bir torba kömür, bir paket makarna, bir çuval unla uyuşturulup uyutulurken, saray bahanesiyle millet hazinesi hortumlanmaktadır.'' şeklinde konuştu.

"ÇÖZÜM SÜRECİNİN NİHAİ HEDEFİNİ AKP GİZLEMEKTEDİR"

Çözüm sürecinin nihai hedefinin belli olmadığını ve AK Parti hükümetinin bunu gizlediğini söyleyen Durmaz, "Daha bundan 10 gün önce Hükümet Sözcüsü Başbakan Yardımcısı Sayın Arınç, 'Ne sekreteryası demişti.' Bugün anlıyoruz ki sekreterya hakkında gerekli sözler verilmiş. Bir bakan da çıkmış Sayın Arınç’ın haberinin olmadığını ifade etti. Yani haberinin olmadığından daha ziyade önce inkar edip sonra yavaş yavaş millete kabul ettirme anlayışına sahipler."

"YOLSUZLUK DOSYASI İÇİNDE BAZI CD VE TAPELERDE EKSİKLİKLER VAR"

17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk dosyaları içerisinde bazı CD ve tapelerin eksik olduğu komisyon tarafından ifade edildiğini kaydeden Durmaz, "O komisyon zaten ilk günden beri komisyonun kurulmaması seçim arefesinde komisyonda bazı bilgilerin elde edilip kamuoyu ile paylaşılmaması için çok büyük bir gayret sarf etti AKP. Bunu önlemek için her türlü yolu ve yöntemi denedi. Ama netice itibariyle kurmak zorunda kalındı. Kurulduktan sonra şunu gördük ki bir kere klasör sayısında ciddi bir eksilme var. Yani savcılıkça gönderilen ve komisyona verilen dosya içerisinde ciddi kayıp var. Komisyon üyesi olan arkadaşlarımız bu konunun üzerinde ciddi olarak duruyorlar. Bazı CD'leri ve tapelerin kaybolduğu şeklinde bilgiler var. Ama daha somut bir gelişme var o da şudur; 'Adli Tıp Kurumu bu tapelerdeki seslerin sahiplerine ait olduğunu teyit etti, tescil etti, bakalım bundan sonra ne gibi bir yalana sığınacaklar."

Sadir Durmaz'ın basın toplantısında Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef ve bazı partililer de hazır bulundu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri