Mhp'li Çiviler: Partimize, Sosyal Medya Üzerinden Saldırıları Kınıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat İlçe Başkanı Yener Çiviler, son günlerde sosyal medya üzerinden partileri ve genel başkanlarına yapılan saldırıları kınadıklarını bildirdi. Ülkede kirli ve karanlık işler peşinde koşan toplum...

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat İlçe Başkanı Yener Çiviler, son günlerde sosyal medya üzerinden partileri ve genel başkanlarına yapılan saldırıları kınadıklarını bildirdi.

Ülkede kirli ve karanlık işler peşinde koşan toplum mühendislerinin sosyal medya üzerinden partilerine karşı karalama kampanyası yaparak MHP'nin etkin muhalefet yapmasını kırmayı hedeflediğini belirten Çiviler, Büyük Orta Doğu Projesi'ni(BOP) hayata geçirenlerin, Türkiye'nin hür, bağımsız ve güçlü olmasını istemediği için önlerinde ülkesini seven ülkesinin bekası için canını vermekten hiç çekinmeyecek olan ülkücüleri gördüğü için bu tür saldırılar yaptığını kaydetti.

Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin her zaman sorumlu devlet adamı ve sorumlu siyasetçi olarak her zaman gençliği her türlü provakasyon girişimlerine karşı her zaman koruduğunu belirten Çiviler, bu bağlamda sosyal medya üzerinden MHP ve genel başkanlarına karşı seviyesiz sözlerle saldırı yapanları kınadıklarını kaydetti.

Sosyal medya üzerinden saldırılarda bir dönem MHP saflarında siyaset yapan, ardından da iktidarın nimetlerini görünce davalarını satanların olduğunu görünce söyleyecek bir söz bulamadıklarını belirten Çiviler, "Karanlık güçler ve şer odakları son günlerde ülke menfaatleri konusunda partimizin etkin muhalefet yapmasından rahatsız olmuş durumda. Bu sebeple sosyal medya üzerinden partimiz ve genel başkanımız Devlet Bahçeli üzerinden siyasi etik kurallarına uymayan kirli ve yakışıksız sözlerle saldırı başlatılmıştır. Bunların çoğunluğunu da dün ülkücü hareket içinde görünüp de bugüne AK Parti iktidarının nimetlerinden sonuna kadar istifade eden kişiliksiz kişilerdir. Bunlar her devrin adamı oldukları için toplum nezdinden hiç bir zaman değeri olmayan kişilerdir. Dün ikbali ve kişisel çıkarları için davasını satanların sözlerine hiç bir zaman itibar etmedik etmeyeceğiz de. Zaten toplum bu tür kişileri çok biliyor. Partimiz her zaman açık ve şeffaf siyaset peşinde oldu ve olmaya da devam edecektir." dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri