MHP’li Çil, Dört Yol kavşağı için dosya hazırladı

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, yapmış olduğu yazılı açıklama ile Dört Yol kavşağı için dosya hazırladıklarını söyledi

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, yapmış olduğu yazılı açıklama ile Yunak, Kadınhanı, Cihanbeyli ve Polatlı yollarının kesiştiği Birimler Dört Yol kavşağında son yıllarda artan ölümlü trafik kazalarının sona ermesi için hazırladıkları dosyayı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak’a teslim ettiklerini ifade etti.

MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil, “2024 Yılının ilk 4 ayı dahil olmak üzere son 4 yılda Birimler Dört Yol Kavşağında resmi verilere göre 5’i ölümlü,19’u yaralanmalı ve 13’ü maddi hasarlı 32 Trafik kazası meydana gelmiş olup bu kazalarda 14 vatandaşımız hayatını kaybetmiş,82 vatandaşımız ağır yaralanmış ve 59 araç ağır bir şekilde maddi hasar görmüştür. MHP Yunak İlçe Teşkilatı olarak konuyla ilgili hazırlamış olduğumuz kapsamlı dosyayı MHP Konya Milletvekillerimiz Mustafa Kalaycı ve Konur Alp Koçak’a ilettik ve konu TBMM açıldığında meclis gündemine gelecektir. MHP Yunak İlçe Teşkilatı olarak yerelde ve genelde Cumhur İttifakı’na oy veren vatandaşlarımıza ve tüm halkımıza karşı olan sorumluluğumuzun farkındayız. Birimler Dört Yol Kavşağındaki kazalar ve ölümler sona erene kadar konunun takipçisi olacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri