Mhp'li Acar: İktidar, Antidemokratik Yollarla Ülkeyi Geriye Götürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, özellikle 17 Aralık sürecinde iktidarın demokratik yollarda ayakta kalamayacağını anlaması sonucu antidemokratik yollara başvurarak ülkeyi geriye götürdüğünü söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, özellikle 17 Aralık sürecinde iktidarın demokratik yollarda ayakta kalamayacağını anlaması sonucu antidemokratik yollara başvurarak ülkeyi geriye götürdüğünü söyledi.

Rasim Acar ve MHP ilçe belediye başkan adaylarıyla yerel seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti. Burada 17 Aralık büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile taksicilerin sorunlarına değindi.

Milli ekonominin, gelir dağılımının yüksek olduğu gelişmiş ülkelerin demokrasilerinin de geliştiğini aktaran Rasim Acar, “Bu konuyu çok önemsiyoruz. Özellikle 17 Aralık ve 25 Şubat sürecinde karşı karşıya bulunduğumuz konum ülkeyi yöneten iktidarın demokratik yollarda ayakta kalamayacağını anlaması sonucu antidemokratik yollara başvurarak ülkemizi geriye götürmesi çabasıdır. Demokrasiyi ayakta tutmak, sandığa sahip çıkmak zorundayız. Eğer bunu yapmazsak hepimizi çok zor ekonomik günler bekliyor. Demokrasi ekonominin temel yapı taşıdır. Eğer kanunlarla yasalarla hakkınızı hukukunuzu emeğinizi korumak istiyorsak demokrasinin işlemesi gerekir. Demokrasi işleyecek ki, sorunlarımızı sıkıntılarımızı TBMM’de ve belediyelerde dile getireceğiz.” dedi.

'VIP’DE KORSANA DA KARŞIYIZ'

Taksici esnafını çok önemsediklerini dile getiren Acar, taksicilerin İstanbul’un nabzını tuttuğunu, en iyi kamuoyu araştırması yaptıklarını aktardı. Taksicilerin gece gündüz demeden İstanbul’un yükünü taşıdığını belirten Acar, büyükşehir belediyesinin VIP hizmeti ile taksicilere alternatif ortaya koyduğunu söyledi. Bunun karşısında olduklarını kaydeden Acar, “Korsan taşımacılığa karşıyız çünkü emeğin yanında, çalışanın yanındayız. Sabah yuvalarınızdan çıkıp helal rızkını çocuğunuza getirmek endişesindesiniz. Sizin 18 bin tane plakanız dışında hiçbir ticari faaliyet taksi faaliyeti yürütmesine kimsenin müsaade etmeyeceğiz. VIP hizmete de karşıyız. Korsan taşımacılığa da karşıyız.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri