Mhp’den Kamu-sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti yeni seçilen Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yönetim...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti yeni seçilen Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Ayhan Arabacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için destek ziyaretleri kapsamında Kamu Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. MHP heyetini Kamu Sen İl Temsilcisi Ayhan Arabacı ve bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Yılmaz Tankut, "MHP il yönetimi ve 15 ilçe teşkilatı ile cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarına devam ediyor. Siyasi vizyonun ayakta kalabilmesi için çatı adayımızın etrafında birleşmeliyiz. Kamu Sen önemli bir sivil toplum kuruluşu. Kazasız belasız kamplaşmadan ilk turda cumhurbaşkanımızı seçmek istiyoruz." dedi.

Kamu Sen İl Temsilcisi Ayhan Arabacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri