MHP’den İzmir ‘Bayrak’ mitingi çağrısı

MHP, Bursa’daki ‘Kuruluş’ mitinginin ardından şimdi de 20 Nisan’da İzmir’de düzenlenecek olan ‘Bayrak' mitingine hazırlanıyor.

MHP’nin “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” adı altında 9 ilde düzenleyeceği mitinglerin ilki 23 Mart’ta Bursa’da düzenlenmişti. ‘Kuruluş’ teması ile düzenlenen mitinge büyük bir kalabalık katılırken MHP şimdi de mitinglerin ikincisine hazırlanıyor. MHP 20 Nisan’da İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek ‘Bayrak’ mitingi ile halkla buluşacak.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, partisinin İzmir teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin tarihi bir dönemeçten geçtiğini, MHP'nin bu süreçte milleti uyanışa davet etme ve iktidarı uyarmayı amaçlayan mitingler düzenlediğini söyledi.

Tanrıkulu, 9 ilde planlanan mitinglerin ilkinin 23 Mart'ta Bursa'da ''Kuruluş'' temasıyla yapıldığını, ikincisi ve ''Bayrak'' adı verilen mitingin ise İzmir'de yapılacağını aktararak, ''Bursa'da anlamlı bir başlangıç yaptık. Bir çınar ağacının kökü nasıl orada başlıyorsa bizim de başlangıcımız Bursa'dan oldu. Yüz binlerce insan kent meydanını doldurdu. Mitinge katılan insan sayısını az göstermeye çalışan kesimler var. Bu milletin uyanışıdır, bundan korkuyorlar. Türk milletini bölmeye çalışan insanların yüz ifadelerini herkese göstereceğiz'' dedi.

İzmir ve İzmirliye büyük görev düştüğünü ifade eden Tanrıkulu, ''9 Eylül ruhunu benliğinde hisseden insanları 20 Nisan saat 15.00'de Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz'' diye konuştu.

İzmir'in ardından Adana, Erzurum, Konya, Elazığ, İstanbul, Samsun ve son olarak Ankara'da miting düzenleyeceklerini bildiren Tanrıkulu, iktidarın parlamentoyu devreden çıkaran uygulamalarının millete şikayet edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri