Mhp’den Cihan’ı Seçimde Engelleme Talimatına Tepki: Ateşle Oynuyorlar

Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) cumhurbaşkanı seçimlerinde sonuçları verme çalışmalarını engellemek için İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığı ile 81 il emniyet müdürüne şifahi talimat vermesine tepkiler...

Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) cumhurbaşkanı seçimlerinde sonuçları verme çalışmalarını engellemek için İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığı ile 81 il emniyet müdürüne şifahi talimat vermesine tepkiler devam diyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, talimatla ilgili olarak “Bu ancak ve ancak despot bir yönetimin söz konu olduğu ülkelerde olur. Yine de bu konuda beyanatlarımız olacak. Ateş oynuyorlar.” dedi.

Öztürk ayrıca şunları söyledi: “Hem özgürlüklerin önünü açacağız diyeceksin, hem bugün ki Türkiye’den daha geniş imkânların önüne serileceği Türkiye’den bahsedeceksin, arkasında da üçüncü dünya ülkelerinde de artık tevessül edilmeyen, özgürlüklerin var olduğu bir ülkede konuşulmaması gereken cümleleri sarf ediyoruz. Bu kadar hukuksuzluğu bu kadar şiddeti teşvik eden davranışları kendilerine yakıştıran bu insanlara söyleyeceğim laf şu demokrasiden nasiplerini almamışlar.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri