MHPden CHPye iade-i ziyaret

MHP Konya İl Başkanı Hasan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulanarak yeni görevlerinde başladı

MHP Konya İl Başkanı Hasan Kaya, ülkenin iyi yönetilmediğini ve ekonominin iyiye gitmediğini belirterek, “Söylenen aksi ülkenin ekonomisi iyi durumda değildir. Borcu borçla ödeme dönemini yaşıyoruz. 2002 yılında kullanılan kredi 6. 5 milyon lira iken, 2012’de kullanılan kredi ise 17. 5 milyon liraya yükselmiştir. Düşmesi gereken krediler aksine artmıştır. Bu durumda hükümetin ülkeyi iyi yönetemediğinin ve ekonomimizin iyi olmadığını gösteriyor. İnsanlarımız borçlandırılıyor. Zor günler bizleri bekliyor. Ülkemizin sorunlarının çözümü için birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.  
CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu da, ekonominin her gün biraz daha kötüye gittiğini ifade ederek, “Ekonominin iyi gitmemesinden dolayı esnaflarımız kepenk kapatıyor. Borçlarının ödeyemez durumdalar. AKP hükümeti iç ve dış politikayı iyi götüremediği gibi ekonomiyi de iyi götüremedi. Vatandaşlarımızın borçları artıyor. Cari açık almış başını gidiyor. Dış politikada yanlış üstüne yanlış yapılıyor. Komşularımızla sorunlarımız giderek artıyor. Artık bütün bu olumsuzluklara dur demenin zamanıdır. Birlikte mücadele ederek ülkemizi aydınlık yarınlara çıkarabiliriz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri